Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Azer'in Yamaç'a Karşı Tavrı...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Azer’in Yamaç’a Karşı Tavrı Değişiyor!

Çukur dizisi 3. sezon 8. yeni bölümüyle dün akşam Show Tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selim, malları verip Karaca’yı Azer’in elinden kurtarıyor. Tüm bu olanların sorumlusu olan Akın’ı, Yamaç’la Selim Çukur’dan kovar ve bir daha Koçovalı adını taşımamasını söylerler. Yamaç, Yavuz’un elinden Aliço’yu kurtararak eve getirir. Azer’in annesinin özellikle Yamaç’a bir can borçları olduğunu söyler. Bunun üzerine Azer’in Yamaç’a karşı tavrı değişiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Azer’in Yamaç’a Karşı Tavrı Değişiyor!

Çukur 3. sezon 9. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin ilk tanıtımında; Azer’le Yamaç karşı karşıya geliyor. Ancak Azer, ilk hamleyi Yamaç’tan bekliyor. Kavgaya tutuştuklarında ona karşı yumrukları ve hamleleri sert olmuyor. İkili arasındaki büyük düşmanlık bir barışla mı sonuçlanacak?

İşte Çukur 9. bölüm ilk ön izleme….

ÇUKUR 3. SEZON 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, Azer’in elinden Karaca’yı kurtarmayı başarıyor. Ancak Victor’un mallarını vermek zorunda kalıyor. Bu sorunları başlarına açan Akın’ı, Yamaç’la Selim karşısına alıp onun Çukur’un kapısından bile geçmemesini hatta Koçovalı adını unutmasını söylüyorlar. Akın, Karaca’yı ele Azer’e veren arkadaşını öldürüyor. Yamaç, Aliço’nun yerini bulup Yavuz’un kapısına dayanıyor. Korumaları geçemeyen Yamaç, arabasına binip Yavuz’un evinin kapısından içeri girmeyi başarıyor.

Yavuz, Yamaç’ı alıp hapsediyor. Orada Yavuz, Aliço’dan ne istediklerini onun kendisinin oğlu olduğunu söylüyor. Yamaç ise, bir babanın oğlunu ateşe atmayacağını onun yerine kendisinin yanacağını söylüyor. Yavuz’un büyük oğlu babasını vurup öldürüyor. Murtaza, Cumali’nin elini öper ancak yine karşısında durmak için ortak arıyor. Önce Timsah’ın sonra Efsun’un yanına gidip konuşuyor. Yamaç’a ve Koçovalılara karşı onlarla birlikte hareket etmek istiyor.

Yamaç’la Aliço oradan kaçmayı başarıyor. Yavuz’un evine bombalar atılıp yok ediliyor. Yamaç, Aliço’yu evine götürüyor.  Aliço çorbasını içtikten sonra uyuyor. Yamaç ise Aliço’nun evinin önünde yine rüyasında gördüğü o kızı görüyor. Onun gerçek olmadığını düşünüyor ama kız ona öyle bir vuruyor ki onun gerçek olduğunu anlıyor. İkisi de gördükleri rüyayı anlatmaya başlıyor. Sahilde beyaz giysiler içinde kucaklarında çocuklarıyla..

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Baba Dediğin Oğlunu Ateşe Atmaz’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler