Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Baba Dediğin Oğlunu Ateşe...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Baba Dediğin Oğlunu Ateşe Atmaz’!

Çukur merakla beklenen 3. sezon 8. bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aliço, babasına silah çekiyor. Yavuz, ona babasını mı öldüreceğini sorduğunda onun babası olmadığın söylüyor. Azer’in annesi oğlunu arayıp Koçovalılara, bilhassa Yamaç’a can borçları olduğunu söylüyor. Selim’le Yamaç, artık Akın’ın yaptıklarına tahammül edemiyorlar. Yamaç Akın’a, kendileri yaşadıkça onun o kapıdan asla giremeyeceğini, Koçovalı adını taşıdığını unutmasını söylüyor. Yamaç Yavuz’un karşısına çıkıp, ‘Baba dediğin oğlunu ateşe atmaz kendisi yanar’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Baba Dediğin Oğlunu Ateşe Atmaz’!

Çukur 3. sezon 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yavuz, Yamaç’a Aliçoban diye tutturduklarını onun kendisinin oğlu olduğunu söylüyor. Yamaç ise, baba dediğin oğlunu ateşe atmayacağını, kendisinin o ateşte yanacağını söyler. Murtaza, Timsah’ın yanına gidiyor. Timsah onu hangi rüzgarın attığını sorduğunda ise rüzgarın değil, fırtınanın attığını söylüyor. Yamaç yine o gizemli kızla karşılaşıyor ve ona gerçek olmadığını söylüyor. O da bunu anlaması için ona sarılıp öpüyor.

İşte Çukur 3. sezon 2. fragmanı….

 

ÇUKUR 3. SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Azer, Victor’un adamları tarafından kardeşleriyle tehdit edilir. Azer,bir an evvel malları bulmak için harekete geçer. Azer’in evini basmaya giden Yamaç, orada saklanan Fadik’i adamların elinden kurtarır ve  eve getirir. Yamaç, babaannesine Fadik’in babasını öldürenlerden birinin annesini olduğunu söyleyip onu kabul edip etmeyeceğini sorar. Sultan, kabul eder ve evdekilere masaya bir tabak daha koymalarını söyler.

Azer, ise her yerde annesini arar. Kardeşlerini kurtarmak için uğraşan Azer, Akın’dan Victor’un malların yerini öğrenmeye çalışır. Ama Akın, Karaca’yı korumak için susar. Kutay ise Karaca’nın evden dışarı çıktığında Azer’e haber verir. Azer, Karaca’yı kaçırır ama ondan malların yerini öğrenemez. Yamaç, Aliço’nun şifreli mesajını çözmeyi başarır. Bu arada Yavuz Aliço’ya çok sıkı bir askeri eğitimden girdirir.

Yamaç, Aliço’nun yerini bulur ancak Yavuz, onun orada olmadığını söyleyip tehditler savurur. Akın, deponun yerini öğrenir. İçeri girdiğinde babasının onu beklediğini görür. Cumali ile Yamaç, Murtaza’nın evine gidip, İstanbul’a savaş açtıklarını onun yanlarında mı yoksa karşılarında mı olacağını sorar. Cumali, elini Muntaza’ya uzatıp öpmesini ister. Murtaza ise öpmezse ne olacağını merak ettiğini sorar. Yamaç, Murtaza’nın evinin bahçesinde cansız yatan Dağhan’ı gösterir. Murtaza, Cumali’nin elini öpmekten başka çaresi kalmaz.

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayında! “Koçovalı Adını Taşıdığını Unutacaksın” !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler