Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yıldız Yine Hayal Kırıklığına...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yıldız Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kuzey Yıldız’a, aşık olduğunu itiraf eder. Ama Yıldız onun çıkma teklifini kabul etmeden önce onu süründürmeye karar veriyor. Kuzey, Yıldız’ın her dediğini yapar hatta dağda onu sırtında eve getiriyor. Kızlar babalarına bir doğum günü partisi düzenliyor. Orada Yıldız Kuzey’le dans ederken yüzüğünü taktığını teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ancak Şule’nin gelmesiyle tüm büyü bozuluyor. Kuzey’le Şule’nin hala evli olduğunu öğrenen Yıldız yine hayal kırıklığına uğruyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Şule’yi görünce Yıldız’ın elini tutar ve bırakmaz. Ona ‘Hoş geldin’ diyeceğini ancak elinin dolu olduğunu söyler. Gökçe annesinin üzülmesini istemez. Emine ile Feride de babasının üzülmesini istemez. Yıldız, Şule’yle Kuzey’in hala evli olduklarını öğrendiğinde büyük hayal kırıklığına uğrar ve onunla artık sevgili olmadıklarını söyler. Ancak Kuzey’in Yıldız’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Şule’nin konuşmaya gelmesinden sonra Yıldız, Kuzey’in gemisini ona geri verir.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, Yıldız’ın gönlünü almak için ağlama kayasına gider. Ondan özür dileyip onu çok sevdiğini söyler. Yıldız, onun sevgisine inanmaz. Kuzey, eve gelince sinir krizleri geçirip Yıldız’ı sevdiğini haykırır. Yıldız, Kuzey’e çıkma teklif eder. Teklifi duyan Kuzey, onunla dağa çıkacağını hemde eşek olarak çıkacağını duyunca şaşırsa da kabul eder. Dağda Yıldız’ın ayağı burkulur. Kuzey onu sırtında eve kadar getirir.

Yıldız, Kuzey’i süründürmenin keyfini çıkarır. Ondan yeni isteği de denize düşürdüğü pusulasını bulup getirmesi olur. Kuzey, Karadeniz’in dalgalı sularına dalar ve pusulayı bulur Yıldız’a verir. Pusulanın içine de bir yüzük koyar. Yıldız, teklifini biraz daha düşüneceğini söyler.

Kızlar, babaları için doğum günü partisi düzenler. Yıldız oraya bir kraliçe gibi gider. Herkes dansa kalkar. Poyraz’la Kamer, Yıldız’la Kuzey’i dansa kaldırır sonra eşleri değiştirirler. Kuzey’le Yıldız dans etmeye başlar.Dans ederken Yıldız, yüzüğü gösterip teklifini kabul ettiğini söyler. O sırada Şule gelir ve tüm büyü bozulur.

Kuzey Yıldızı İlk aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kraliçe Ölmedi Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler