Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Aylin'in Teklifine Ne...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Aylin’in Teklifine Ne Yanıt Verecek?

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 21. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Kayra’nın velayetini kaybettikten sonra eve gelip kızını kaçırmak ister ancak Suna ona engel olur. Aylin, Kayra’yı polis zoruyla alır götürür. İşleri kötü giden Nejat, şirkete ortak arar. Bir şirketle anlaşır ancak karşısına çıkan yeni Ceo Hande’den başkası değildir. Aylin Suna’ya Kayra’nın evinde babasıyla kalmasını istediğini, ancak onun oradan gitmesi karşılığında bunun olacağını söyler. Suna Aylin’in teklifine ne yanıt verecek?

Cumartesi Dizileri 2019

Suna Aylin’in Teklifine Ne Yanıt Verecek?

Benim Tatlı Yalanım 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nejat, mahkemeden sonra eve gelir ve Kayra’ya tatile gideceklerini söyler. Suna’nın ve kendi telefonunu da kapattıktan sonra yola çıkarlar. Tam sınırdan çıkmak üzereyken Suna, Nejat’a neler olduğunu sorar. O da Kayra’nın velayetini kaybettiğini söyler. Gözyaşlarını tutamayan Nejat’ı sakinleştiren Suna, kızını kaçırmış duruma düşeceğinden onu tamamen kaybedebileceğini söyler. Eve geri dönerler.

BENİM TATLI YALANIM 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nejat’ın Kayra’nın velayetini kaybettiğini öğrenen Serkan, Burcu, Saniye, Samet ve Hayri evde bir araya gelirler. Onların eve döndüklerini görünce çok sevinirler. Kayra’da kendisine süpriz hazırladıklarını zanneder. Nejat, kızına oturup her şeyi anlatır. Kayra, önce karşı çıksa da babasının üzülmemesi için kabul eder. Ertesi gün Aylin polislerle birlikte kapıya gelir ve Kayra’yı alır götürür.

Pervin, Hande’nin tehditlerine dayanamaz ve işinden istifa eder. Nejat, şirketin durumunu düzeltmek için yeni bir ortak aramaya başlar. Bir şirketle anlaşırlar ancak yeni CEO’nun Hande olduğunu gören Nejat’la Serkan şok olurlar. Hande, aynı zamanda Aylin’le de iş birliğine devam eder. Aylin, Kayra’yı babasını görmesi için eve getirir. Nejat, tüm işini bırakıp eve dönüp kızıyla vakit geçirir.

Aylin, Suna’ya Kayra’nın babasından ayrı yaşamasının yanlış olduğunu anladığını söyler. Suna, duyduklarına inanamaz çok mutlu olur. Ancak Aylin, Kayra’nın babasıyla yaşamasını onun evden gitmesiyle mümkün olacağını söyler. Evlenmek üzere olan ikili Kayra için ayrılacaklar mı?

Benim Tatlı Yalanım 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aylin Kayra’yı Nejat’tan Koparıp Götürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler