Ana SayfaDizilerKadın 71. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif'i Etkilemeyi Başaracak Mı?

İlgili Postlar

Kadın 71. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’i Etkilemeyi Başaracak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın merakla beklenen 71. yeni bölümüyle 12 Kasım Salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahar, Enver’in terzi dükkanında Cem’in gömlek provası yaptığını görür ve panikle Ceyda’ya koşuyor. Berşan ise ağlayarak gelip, Cem’in onları beklediğini eğer gelmezlerse önce yaşlı adamı sonrada onları öldüreceğini dediğini söylüyor. Bahar ve Ceyda, büyük bir panikle çocukları Arif’in babasına bırakıp Cem’le görüşmeye gidiyorlar. Arif’le görüşmelerini sıklaştıran Şirin onu etkilemeyi başaracak mı?

Salı Dizileri 2019

Şirin Arif’i Etkilemeyi Başaracak Mı?

Kadın dizisinin 71. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirin Arif’le sık sık görüşmeye başlıyor. Arif’i annesi üzerinden etkilemeye çalışan Şirin başarılı olabilecek mi? Onları birlikte görmekten Bahar rahatsız olsa da sesini çıkartmıyor.

İşte Kadın 71. bölüm 2. fragmanı….

 

KADIN 70. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirin, aynı Sarp’a kafayı taktığı gibi şimdi de Arif’in resimlerini yapıp ona kafayı takıyor ve onunla yakınlaşmaya çalışıyor. Arif, onun annesinin ölümüne neden olduğu için her dediğini kabul etmek zorunda hissediyor kendisini. Arif, Hatice’nin ve Sarp’ın ölümüne neden olduğu için hala kendisini affedemez. Birde Enver’in evi yanınca çay ocağının olduğu dükkanı Enver’e terzi dükkanı olarak verir ve kendisi de Emre’nin yanında çalışmaya başlar.

Ceyda, evde hasta yatarken onun yerine Firuze hanımın yanına Bahar çalışmaya gider. Firuze, Ceyda’nın toparlanmasını söyleyip işe geri dönmesini ister. Ceyda, Berşan’ın patronunun yemek yapan kadın aradığını ve üç çeşit yemeğe 1000 lira verdiğini söyler. Bahar yemekleri yapar ve Cem’in yanına götürür. Cem’in karanlık birisi olduğundan korkan Bahar, korktuğunu Ceyda’ya söyler. Eve döndüklerinde evlerine polis baskın yapar.

Firuze hanım Enver beyi ziyarete gelir. O gittikten sonra Hatice’nin hayali Enver’in gözüne yine belirir. Hatice, o kadının neden kendisini ziyarete geldiğini söyleyip kıskanır. Nisan, Arif’e teyzesinin anlattıklarından dolayı tepkilidir. Annesi ona Arif’in istemeyerek kazara o kazayı yaptığını anlatır. O sırada kapıyı Doruk’un üzerine çarpan Nisan kardeşinin burnunun kanamasına neden olur. Çok kan aktığını görünce istemeyecek oldu diyerek ağlar. Bahar, Doruk’u hastaneye yetiştirir. Nisan’da Arif’in yanına konup ona sarılarak ondan özür diler.

Kadın 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Bahar’dan Ne İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler