Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Hekimoğlu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Hekimoğlu Ne Zaman Başlayacak?

ABD’de ve yayınlandığı tüm ülkelerde geniş bir hayran kitlesi oluşturan, 8 sezon boyunca izlenen ve reyting rekorları kıran House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr House’u Türkiye uyarlamasında usta oyuncu Timuçin Esen canlandıracak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Hekimoğlu dizisi  ne zaman başlayacak?

Timuçin Esen Kimdir?

Hekimoğlu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hekimoğlu dizisinin yapımcılığını Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures üstleniyor. Senaryo uyarlamasını Banu Kiremitçi Bozkurt’un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Geçer oturacak. Dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Timuçin Esen’in yanı sıra, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi ünlü oyuncularda yer alıyor. Dizi şimdiden izleyiciler tarafından büyük merak uyandırmayı başardı.

İşte Hekimoğlu dizisinin ilk tanıtımı….

https://youtu.be/AqcTTiTweEQ

Hekimoğlu Ne Zaman Başlayacak?

ABD ve bir çok ülkede reyting rekorları kıran dizisinin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu’nun izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. İlk tanıtımı yayınlanan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yayın günü ve tarihi hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak tahminlere göre önümüzdeki ayın ortalarında yayınlanması bekleniyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıracak. Ateş Hekimoğlu, enfeksiyon hastalıklara ve nefroloji konusunda ünlenmiş başarılı bir doktordur. Zekasıyla herkesi kendisine hayran bırakan Dr Ateş, asosyal, ukala ve huysuz bir kişidir. Otoriterlerden hoşlanmayan Ateş Hekimoğlu, en ümitsiz vakaları bile zekasıyla iyileştirip hayat kurtarır.

Ateş Hekimoğlu, hastanenin tıbbi tanı uzamanı doktorudur. Kendini aşırı derecede beğenmesi,ukala tavırlarıyla insanları pek önemsememesi ve boş vermişlik gibi özelliklerine sahip olmasına rağmen başarılı bir doktordur. Hekimoğlu’nun uzmanlık alanı ise bulaşıcı hastalıklardır. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bile tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır. Ancak ekibindekilerin psikolojilerini de sürekli bozmaktadır. Hastanenin yöneticisi onu sürekli gözlem altında tutmaya çalışır ve ondan asla vazgeçmeye niyeti yoktur. Çünkü en zor durumlarda bile hastaları kurtaran hep o olur. Ama Hekimoğlu yüzünden hastane de sık sık davalık olur.

Ebru Özkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler