Ana SayfaDizilerVuslat 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Gerçeklere Adım Adım Yaklaşıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Gerçeklere Adım Adım Yaklaşıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat merakla beklenen 28. yeni bölümüyle 11 Kasım pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, resmen dedelerinin emanetleriyle sınandıklarını düşünmeye başlıyor. Aziz, Kerem ve Feride’nin elindeki anahtarlar üç ayrı kasayı açıyor ve üçe bölümmüş bir harita ellerine geçiyor.  Şimdi üçlü Feride’nin dedesinin biriktirdiği taş plakları bulmaya çalışıyor. Bu plakların peşine başkaları da düşüyor. Aziz gerçeklere adım adım yaklaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Gerçeklere Adım Adım Yaklaşıyor!

Vuslat 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, hiç tanımadığı dedesi tanıyanlardan onun hakkında bilgi toplamaya başlıyor. Feride’nin babası Korkmazer demek bela demek olduğunu söylüyor. Nehir, ifade vermesi için emniyete alınıyor ancak Aziz gelmezse konuşmayacağını söylüyor. Aziz, Fırat’ın karşısına çıkıp, Tahsin’e verdiği dosyaları kimden aldığını soruyor. Fırat, dosyaları Salih babadan aldığın söylüyor. Aziz, bu cevaba çok şaşırıyor.

İşte Vuslat 28. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Zehra, Feride’lerin evine gider ve Yağmur’un da olduğu masada. Üç ailenin kader ortağı olduğunu, Kerem, Aziz ve Feride’nin dedelerinin Korkmazer holdingin kurucuları olduğunu söyler. Yağmur’un da babası Kudret Özkan bu davaya bakarken öldürülmüştür. Aziz, kendilerinde anahtarları olan üç kasanın birini açtığında onun adını eline aldığı dosyada görmüştür. Yağmur babasının katillerinin peşindedir.

Tahsin’in şirketine polis baskın yapar ve tüm dosyalara el kor. Tahsin, sorguya alınır. Bahar babasının dosyasını Tahsin’in önüne koyar ama o kişiyi tanımadığını söyler. Yağmur ise babasına yapılan suikastın altında onun ismi olduğundan emin olduğunu söyler. Kerem, akıl hastanesinde yatan annesini ziyaret gider. O Kerem’i tanıyamayacak haldedir. Tahsin’in sorgusu biter eve gelir. Aziz’in kendisini emniyetin kucağına atmasına anlam veremediğini söyleyen Tahsin’e Sultan, belki bunu hakkettiğini emniyetin durup dururken peşine düşmeyeceğini söyler.

Feride Aziz’e,  kendilerini nelerin beklediğinden korktuğu için bazen zamanın durmasını istediğini söyler. Aziz, kızına annesinin kendisine çok çektirdiğini diyeceğini söyler. Aziz, Feride’nin gözlerinin içine bakalar, ‘Benim olmayanla hayatıma devam etmektense, benim olanı alıp köşeme çekilirim’ diyor. Nehir, Feride’nin karşısına çıkıp nişanlısıyla gezdiği için onu namussuzlukla suçlar.

Aziz, Nehir’e nişan yüzüğünü çıkarıp verir. Nehir, bunu kabul etmediğini söylediğinde Aziz, Feride’ye söz verdiğini söyler. Feride, Aziz ve Kerem bir araya gelip birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyler. Aziz, onlara buluşacakları yeri söyleyeceğini söyleyip gider. Feride karanlık sokakta yürürken karşısına Aziz çıkar. Abdullah efendi de onu geriden izler.

Vuslat 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kerem Ve Feride Geçmişin Peşine Düşüyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler