Ana SayfaDizilerMucize Doktor 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cerrah Olma Umudunu Yitirmiyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cerrah Olma Umudunu Yitirmiyor!

Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Mucize Doktor 10. yeni bölümüyle 14 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferman, hastaneye gelen yeni bir hastaya Ali’yi hastanenin en iyi Patoloğu olarak tanıtıyor. Hasta Ali’ye sarılmak istediğini söyleyince Ali’nin yanıtı ‘Hayır’ oluyor. Ali, Ferman’a Cerrah olmak istediğini ama patolog olmak istemediğini söylüyor. Adil hoca ise Ali’nin hayatı tanımasını istiyor. Tanju ize hastaneye yeni gelen sorunları olan hastayla karşılaşınca Ali’den yardım istemek zorunda kalıyor. Ali Cerrah olma umudunu yitirmiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali Cerrah Olma Umudunu Yitirmiyor!

Mucize Doktor 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazlı, Ali’yle birlikte çalışmayacaklarını öğreniyor. Adil hoca ise, Ali’nin hayatı öğrenmesi için olaya müdahale etmiyor. Ali, ameliyatları geriden izleyip abisine verdiği sözü gerçekleştirip bir gün iyi bir cerrah olmanın umudunu yitirmiyor.Tanju Patoloji bölümüne gelen yeni bir hastayla ilgilenmesi için Ali’den yardım istiyor. Ali, hastada kendisinden bir şeyler bulup onunla yakından ilgileniyor.

İşte Mucize Doktor 10. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, sahibi olmak istediği bisikleti vitrinde görüp heyecanla Nazlı’yı arar ve ona aradığı bisikleti bulduğunu söyler. Hastaneye geldiğinde kendi fotoğrafını dergi kapağında görünce çok mutlu olur. Ancak derginin içini açtığında hakkında Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma açıldığını öğrenir. Ali’ye soruşturma başlatılmasından sonra genel kurul onun hakkında bir karara varmak için toplanır.

Ferman hoca, herkesi şok edecek bir açıklamada bulunup Ali’nin hastanedeki geleceğini garanti altına almak için tüm suçu üstlenir. Ali’ye karşı tavırlarından onu sevmediği düşünüldüğü için, herkes Ferman hocanın bu kararı karşısında çok şaşırır. Ferman hoca, Ali’nin suçluluk payının olmadığını söyleyip kendi kariyerini de riske alarak, onun bir çok hastanın hayatını kurtardığının ve başaralı işlere imza attığının altını çizen bir konuşma yapar.

Hastanenin Ali’ye ihtiyacı olduğunu da söyleyen Ferman hocanın sözlerini duyan Ali çok mutlu olur. Ancak Ferman’ın ona bundan sonra Patoloji bölümünde çalışacağını söylemesiyle  Ali’nin mutluluğu yarım kalır. Ali’nin Cerrah olma hayali yarım mı kalacak?

Mucize Doktor 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju’nun Ali’ye İşi Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler