Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 22. Bölüm Fragmanı Yayında! Şevket'in İtirafına Çocukları Ne Tepki...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 22. Bölüm Fragmanı Yayında! Şevket’in İtirafına Çocukları Ne Tepki Verecek?

Star Tv ekranlarını sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen 22. yeni bölümüyle 16 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şevket, çocuklarına annelerinin ölmediğini ve onun Berrin hanım diye tanıdıkları kişi olduğunu itiraf edecek. Şevket’in bu itirafına çocukları ne tepki verecek?

Cumartesi Dizileri 2019

Şevket’in İtirafına Çocukları Ne Tepki Verecek?

Benim Tatlı Yalanım 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat’la Şevket ortak noktalarını konuşup dertleşiyor. Samet, fotoğraflardan annesinin kim olduğunu öğreniyor. Pervin, Nejat’a Suna’ya ve diğer çocuklarına kendisinin daha önceden onların anneleri olduğunu bilmediğini söylememesini istiyor. Nejat ise bunu yapamayacağını söylüyor. Şevket beyde, çocuklarına gerçeği anlatmak zorunda kalıyor. Onlara yıllar önce annelerini bir yangında kaybettiğini söylediğinin yalan olduğunu ve onların  annelerinin karşılarında durduğunu söylüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 22. bölüm 1. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, mahkemeden sonra telaşla eve gelip Kayra’ya tatile gideceklerini söyler. Suna’nın ve kendi telefonu kapatıp yola çıkar ancak tam ülke sınırdan çıkmak üzereyken Suna,ters bir şeyler olduğunu anlar. Nejat, Kayra’nın velayetini kaybettiğini söyler. Gözyaşlarını tutamayan Nejat’ı sakinleştirmeye çalışan Suna, kızını kaçırmış duruma düşeceğini ve onu tamamen kaybedebileceğini söyler.

Nejat’ın Kayra’nın velayetini kaybettiğini öğrenen Serkan, Burcu, Saniye, Samet ve Hayri evde bir araya gelerek onlara ulaşmaya çalışırlar. Kayra, kendisini karşılayan herkesi karşısında görünce  kendisine süpriz hazırladıklarını zanneder. Nejat, Kayra’ya her şeyi anlatır. Kayra, önce karşı çıksa da babasının üzülmemesi için kabul eder. Ertesi gün Aylin polislerle birlikte kapıya gelip Kayra’yı götürür.

Pervin, Hande’nin tehditlerine dayanamayıp işinden istifa eder. Nejat, şirketin durumunu düzeltmek için yeni bir ortak arar. Bir şirketle anlaşırlar ancak yeni CEO’nun Hande olduğunu öğrenen Nejat’la Serkan şok olurlar. Aylin, Kayra’yı babasını görmesi için eve götürür. Bunu duyan Nejat, tüm işini bırakıp eve döner. Aylin, Suna’ya Kayra’nın babasından ayrı yaşamasının yanlış olduğunu anladığını söyler. Suna, duyduklarına inanamaz çok mutlu olur. Ancak Aylin, Kayra’nın babasıyla yaşamasını onun evden gitmesiyle mümkün olacağını söyler.

Benim Tatlı Yalanım 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Aylin’in Teklifine Ne Yanıt Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler