Ana SayfaDizilerKurşun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nuri'nin Geçmişini Bilen Tek İnsanda Ölü...

İlgili Postlar

Kurşun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nuri’nin Geçmişini Bilen Tek İnsanda Ölü Bulunuyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden Kurşun, merakla beklenen 4. yeni bölümüyle 13. Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, korktuğu adamlar yüzünden ifadesini geri alan Gülce’ye, o adamın insanların sevdikleriyle vurduğunu söyler. Nuri ise, Orhan’a bu savaşı onun başlattığını söyler. Orhan, Nuri’nin de zaafları olabileceğini düşünüp araştırmaya başlıyor. Onun bir kızı olduğunu öğreniyor. Ancak, Nuri’nin geçmişini bilen tek insanda ölü bulunuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Nuri’nin Geçmişini Bilen Tek İnsanda Ölü Bulunuyor!

Kurşun dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan Savcı, Nuri’yi boğa yapan, Hasanları da Hasan yapan Kerim paşa ismine ulaşıyor. Ama Kerim paşa isimli kişi ölü olarak bulunuyor. Cesedin boynunda da beni asla bulamazsın yazıyor. Nuri’nin bir kızı olduğunu öğrenen Orhan, Leyla’ya bunu öğrendiğini söylüyor. Leyla ise,Orhan’a, bir gün o masumu bulduğunda onun yanında değil o masumun yanında olacağını söylüyor.

İşte Kurşun 4. bölüm 2. fragmanı….

KURŞUN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, babasıyla konuşmaya gider ve ona Gülce’nin karşısına çıkıp tüm olanları anlatmasını ister. Orhan’la Leyla, birlikte Nuri’nin gelip her şeyi itiraf etmesini bekler. Sonradan Gülce de oraya gelip öldüreceği endişesiyle beklemeye başlar. Nuri’nin adamı gelir ve Leyla’ya Gülce’yi kendisine vermesini ister. Leyla, Nuri’nin kendisini öldürmeden onu alamayacağını söyler. O sırada Hasan, her şeyi Nuri’nin yaptırttığını itiraf eder. Gülce de konuşulanları teybe kayıt eder.

Orhan, Nuri’nin adamının başına tüfeğini dayayıp polislerin gelmesini bekler. Polisler Nuri’nin adamını alıp götürdüğü sırada, adam Gülce’nin kulağına bir şey söyler. Mahkemede Gülce, oğluna bir şey yapılmasından korktuğu için hiç bir şey bilmediğini ifade eder. Orhan, hapiste olan Adnan’la konuşup Nuri’nin adamlarının içine girmesini ister. O da Zeynep’in intikamını almak için kabul eder. Orhan ve Bünyamin içlerinde bir köstebeğin olduğunu öğrenir.

Nuri’nin köstebeği ise Rıfat’tır. Bünyamin’le Orhan, Nuri’nin adamını alıp Hasan’ı astığı yere götürür. İdam ipini adamın boynuna dolayıp içlerindeki köstebeği söylemesi için zorlar. Rıfat, adamın kendi ismini vermesinden korktuğu için onu kendisinin konuşturacağını söyler. Orhan ile babası gittikten sonra onu öldürür.

Kurşun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Nuri’nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler