Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Uyanıyor Ve Her Şeyi...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Uyanıyor Ve Her Şeyi Hatırlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır 11. yeni bölümüyle 17 Kasım Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yusuf para sıkıntısı yüzünden bol paralı ancak tehlikeli bir işi kabul etmişti. Teslim ettikleri tablonun sahte olduğunun ortaya çıkmasıyla silahlar patlamıştı. Aşk Ağlatır’ın yeni bölüm fragmanında; Çiçek uyanıyor ve her şeyi hatırlıyor. Ama hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi davranmaya devam ediyor. Bunu sadece Fırat biliyor.

Pazar Dizileri 2019

Çiçek Uyanıyor Ve Her Şeyi Hatırlıyor!

Aşk Ağlatır 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada, Yusuf’a ulaşamayınca onu merak etmeye başlıyor. Yusuf ise onun panikli hallerini pencereden izliyor. Doktor Çiçeğin hiçbir şey hatırlamadığını söyler ancak Çiçek Fırat’a her şeyi hatırladığını ancak kimseye söylememesini söyler. Nalan ise Sumru’ya, her şeyi bebeği için yaptığını onun anne olmadığı için bunu bilemeyeceğini söyler. Sumru’nun geçmişiyle ilgili bir yarası olduğu ortaya çıkar.

İşte Aşk Ağlatır 11. bölüm 1. fragmanı…

 

AŞK AĞLATIR 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Yusuf’un evinin önünden geçerken kapının açık olduğunu görüp içeri girer. Çiçek’i kanlar içinde yerde buluyor. O sırada Sumru, Çiçek’e ulaşamadığını söyleyip Yusuf’u eve gönderir. Yusuf’la Ada, Çiçek’i hastaneye yetiştirir. Beyin kanaması geçiren Çiçek yoğun bakıma alınır. Rüzgar, Ada’yla Nagehan’ın konuşmalarını duyar ve tüm personele kışlık harç verilmesini ister. Ayrıca Ada’nın hastane borcunu ödeyip Yusuf’un kimliğini geri alır.

Rüzgar, Yusuf’la konuşur ve Ada’nın üzerinden ellerini çekip Nalan’la ve doğacak çocuğuyla ilgilenmesini söyler. Ada’yla evlenmek istediğini söyleyen Rüzgar, ona kimliğini verir. Yusuf, arkadaşının söylediği tehlikeli işi kabul ettiğini söyler. Rüzgar, Ada’ya bir elbise alıp onu bakım evi için düzenlenen sergiye götürür. Ada, orada bir ressamın hikayesini duyunca Rüzgar’a gitmek istediğini Yusuf’u görmesi gerektiğini söyler.

Rüzgar onu hastaneye bırakır. Çiçek’in uyandığını duyan Nalan onu öldürmek için harekete geçer. Ada, Çiçek’in yanına gittiğinde içeride Nalan’ı görür. Yusuf, arkadaşıyla birlikte önemli bir tabloyu alıcılara teslim etmeye gider. Tablonun sahte çıkmasıyla adamlar silahlarını çekip Yusuf’la arkadaşının üzerine yürür ve silahlar patlar.

Aşk Ağlatır 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf’un Başı Belaya Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler