Ana SayfaDizilerVuslat 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin'e Oğlu Aziz'i Öldürme Emri Geliyor!

İlgili Postlar

Vuslat 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin’e Oğlu Aziz’i Öldürme Emri Geliyor!

TRT 1 ekranlarının gözde dizilerinden Vuslat 28. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz, Kerem ve Feride dedelerinin kendilerine bırakılan kasaları açmak için buluşup gidiyorlar. Bülent, onların peşine adamlarını takıyor. Kasadan üç parçaya bölünmüş bir harita çıkıyor. Aziz’le Kerem, Bülent’in adamlarını atlatıp haritada işaretli yere gidiyorlar. Bu arada Kerem annesini gizlice eve getiriyor. Aziz, Fırat’a Tahsin’e verdiği dosyası kimden aldığını soruyor. O da Salih babadan aldığını söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tahsin’e oğlu Aziz’i öldürme emri geliyor. Tahsin öz oğlunu öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Tahsin’e Oğlu Aziz’i Öldürme Emri Geliyor!

Vuslat 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feride, Zehra’dan mahallede dedesinden kalan evleri olduğunu öğreniyor. Faik’in kızına verdiği çantadan çıkan anahtarı evin kapısını açar. Feride eve girer ve orada aradıkları taş plakları bulur. Bu arada Tahsin’den oğlu Aziz’den kurtulması onu öldürmesi istenir. Tahsin, Kerem’e ne olacağını soruyor. Sırlar çözüldükçe tehlike de artıyor.

İşte Vuslat 29.  bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, Aziz ve Feride gizlice buluşup kasaların olduğu eve gidiyorlar. Bülent’in adamları kasalardan çıkacak şeyi almak için onların peşine düşüyor. Kerem’in arabası yolda arızalanınca eve yürüyerek gitmek zorunda kalırlar. Evi açan adam bunları sorguya çekiyor ve doğru cevapları alınca içeri alıyor. Kasalar açılıyor ve içinden üçe bölümmüş bir harita çıkıyor. Aziz’le Kerem, Bülent’in adamlarıyla kavgaya tutuşuyor. Evdeki adamın Aziz’e dedesinin arabasının anahtarını vermesiyle oradan uzaklaşmayı başarıyorlar.

Haritadaki yer Necmi’nin kıraathanesini işaret ediyor. Necmi, ortaya ekmekle tuz getirip onlara dedelerini anlatıyor. Nehir, şirketten ifadesi alınması için emniyete götürülüyor. Ama Nehir, Aziz gelmeden bir şey anlatmayacağını söylüyor. Aziz, geliyor ve ona kendisinin bir suçu olmadığını o evraklara Tahsin’in zoruyla imza attığını söylüyor. Nehir için yurt dışına çıkma yasağı veriliyor.

Kerem, Gülten’i alıp annesi Alis’e götürüyor. Annesini dedesinden korumak için onu gizlice eve götürüyor. Tahsin, Aziz’i odasına çağırıp Fırat’dan aldığı belgelerin kopya olduğunu onun asıllarının dosyayı aldığı kişide olduğunu söylüyor. Aziz, Fırat’ın yanına gidiyor ve onun dosyası Salih babadan aldığını öğreniyor. Feride, Zehra’dan mahallede dedesinden kalan evleri olduğunu öğreniyor ve evi buluyor.

Vuslat 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Gerçeklere Adım Adım Yaklaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler