Ana SayfaDizilerÇocuk 9. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye'ye Tüm Kinini Kusuyor!

İlgili Postlar

Çocuk 9. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye’ye Tüm Kinini Kusuyor!

Çocuk dizisinin merakla beklenen 9. yeni bölümü yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akça ile Hasan’ın tam nikahları kıyılacağı sırada Şule gelir. Hasan’a, Efe’nin onun oğlu olduğunu söyler. Duydukları karşısında artık Akça’ya güveni kalmadığını anlayan Hasan, Ali Kemal’in yanına gider. Hasan’ın Yavuz’u öldürmediği ortaya çıkmıştır ama Murat’ın başı derttedir. Onun da yardımına Ali Kemal koşacaktır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Hasan Asiye’ye tüm kinini kusuyor.

Salı Dizileri 2019

Hasan Asiye’ye Tüm Kinini Kusuyor!

Çocuk dizisinin 9. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Asiye konuşmak için Hasan’ın evine gidiyor. Hasan, annesinin kendisini terk etmesi için aklından hikayeler ürettiğini, birincisinin onun süt alacak parası olmadığı için kendisini terk ettiğini, ikincisinin ise kocasından şiddet görüyordu onun için kendisini bıraktığını söyler. Asiye, Hasan’ın karşısında donup kalır.

İşte Çocuk 9. bölüm 3. fragmanı…

ÇOCUK DİZİSİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Kemal, annesinin ve Murat’ın çamurlu ayakkabılarını görünce bir şeyler olduğunu anlar. Birde Murat’ın Hasan’la telefonda kendisine yardım etmesini söylemesini duyar. Hasan’ın arkadaşları Yavuz’un yokluğunu fark etmeye başlar. Ali Kemal, Hasan’ın yanına gidip üç kardeş yemeğe çıkmayı teklif eder. Hasan, kardeşleri olduğu için çocuk gibi heyecanlanıp hazırlanır. Üç kardeş yemekte buluşur.

Ayşe, Murat’ın cebindeki telefonu bulur. O telefonla başka kızlarla konuştuğunu zannedip kıskanmaya başlar. Murat, Hasan’dan telefonu bulup yok etmesini söyler. Çünkü arkadaşları Yavuz’un kayıp olduğunu polise haber verdiğini söyler. Ayşe, telefonu şarj edip mesajla randevu yeri verip bekler. Sarı, Ayşe’yi alıp restorandın çıkışına getirir. Murat abisine Yavuz’u Ali Kemal’in öldürdüğünü söyler.

Hasan, arkadaşlarına Yavuz’u kardeşinin öldürdüğünü söyler. Kardeşini ele vermeyeceğini gerekirse onu kendisinin öldürdüğünü söylerken Akça gelip Hasan’ı duyar. Onun sözüne bir daha güvenmeyeceğini söyleyip onu terk eder. Polisler gelip Hasan’ı tutuklar. Hasan, Ali Kemal ile Murat’ı karakolda görür. Ali Kemal, Hasan’a ait olduğu yere hapse gireceğini söyler.

Akça, annesine Hasan’ın Yavuz’u öldürdüğünü söylediğinde Emine, olayı gördüğünü onun öldürmediğini söyler. Bu arada Emine’yle Akça, Asiye’nin babasından Hasan’ın babasını, Ali Kemal ile Murat’ın babasının öldürdüğünü öğrenirler.

Çocuk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça’yı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler