Ana SayfaDizilerKadın 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Hırsızlık Yaparken Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Kadın 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Hırsızlık Yaparken Yakalanıyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Kadın 72. yeni bölümüyle 19 Kasım Salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahar’la Ceyda, Cenk’e malların parasını bulmak için çareler aramaya başlar. Bahar çocuklarına yeni bir iş bulduğunu paylaşır. Diğer yandan Ceyda, o parayı bulamayacakları için Fazilet hanımın mücevherlerini çalmaya çalışır. Ancak Ceyda hırsızlık yaparken Fazilet hanımın oğluna yakalanıyor. Annesinden nefret eden Fazilet hanımın oğlu Ceyda’yı ele verecek mi?

Salı Dizileri 2019

Ceyda Hırsızlık Yaparken Yakalanıyor!

Kadın dizisinin 72. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, çocuklarına annelerin artık yeni bir işi olduğunu söyler. Fazilet hanım Nisan’a annelerinin çok özel bir kadın olduğunu söylüyor. Ceyda, temizlik yaparken Fazilet hanımın mücevherlerinin yerini öğrenmişti. O parayı Cem’e verip kurtulmaktan başka çaresi kalmadığı için hırsızlık yapmaya karar verir. Ancak, Fazilet hanımın oğlu Ceyda’yı annesinin mücevherlerini çalarken görür.

İşte Kadın 72. bölüm 2. fragmanı….

KADIN 71. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar’la Ceyda korku içinde evlerine dönerler. Cem ise Berşan’ı tehdit edip mallarını getirmesini ister. Ceyda ile Bahar, korkudan Berşan’ın telefonunu açamazlar. Berşan, ağlayarak gelip tencerelerin altında olan malları geri götürmezse Cem’in kendisine ve onlara kötü şeyler yapacağını söyler. Bahar, ertesi günü tencereleri bıraktığı yerden almaya gittiğinde çöpe attıklarını öğrenir. Yaşlı kadın yemekleri ısıttığı için mallar yanar.

Emre, Arda’nın kendi çocuğunu öğrendikten sonra Arif’in avukat kız kardeşinden çocuğunun hastanede karıştığını ve bir kızı olduğunu öğrenir. Ceyda, bunu Emre’ye Arif’in söylediğini zanneder. Emre, kızını bulmak için harekete geçer. Ceyda ise Arda’yı kimseye vermek istemez. Bahar, yanık tencereleri alıp eve getirir. Cem, Berşan’ın saçlarını kesip kendisine Ceyda’yla Bahar’ı getirmesini ister.

Cem’in, Enver’e gömlek siparişi verdiğini gören Bahar iyice korkar. Çocukları komşuya bırakan Bahar’la Ceyda’yı alan Berşan onları Cem’e götürür. Cem, ıssız bir ormana arabayı sürer. Oraya gittiklerinden onların kendilerine 100 bin lira bulup vermelerini ister. Onlarda kabul eder. Ceyda, Fazilet hanımın evinde onun mücevherlerinin yerini öğrenir. Bu parayı bulmak için Ceyda hırsızlık mı yapacak?

Kadın 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Berşan Konusunda Bahar’ı Uyarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler