Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Azer'e Elini Öptürmüyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Azer’e Elini Öptürmüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 9. yeni bölümüyle 18 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Azer, annesinin hayatını kurtaran Yamaç’a bir can borçlu oluyor. Annesini almak için Koçovalıların evine gidiyor ve annesini oğlundan Sultan’ın elini öpmesini istiyor. Azer, Sultan’i öpmek için eğiliyor. Ancak Sultan Azer’e elini öptürmüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Sultan Azer’e Elini Öptürmüyor!

Çukur 3. sezon 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azer, annesinin hayatını kurtaran Koçovalılara teşekkür edip annesini geri almak için gidiyor. Annesinin isteği üzerine Sultan’ın elini öpmek için eğilen Azer’e Sultan elini vermiyor ama buyur ediyor. Onlara İdris’in mahalleyi sığınacak yeri olmayanlar için kurduğunu anlatıyor. Vartolu, babasının katili zannettiği Ziya’yı buluyor. Akın ise annesine gidip kendisine neden ‘Piç’ dediklerini soruyor. Yamaç, Azer’e annesini teslim edip ertesi gün onunla teke tek dövüşüyor. Azer’in Yamaç’a karşı hamleleri sert olmuyor. İkili bundan sonra dost mu olacak?

İşte Çukur 3. sezon 9. bölüm 1. fragmanı…

 

ÇUKUR 3. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Azer’in elinden Karaca’yı kurtarmayı başarıyor. Ancak Victor’un mallarını vermek zorunda kalıyor. Bu sorunları başlarına açan Akın’ı, Yamaç’la Selim karşısına alıp onun Çukur’un kapısından bile geçmemesini hatta Koçovalı adını unutmasını söylüyorlar. Akın, Karaca’yı ele Azer’e veren arkadaşını öldürüyor. Yamaç, Aliço’nun yerini bulup Yavuz’un kapısına dayanıyor. Korumaları geçemeyen Yamaç, arabasına binip Yavuz’un evinin kapısından içeri girmeyi başarıyor.

Yavuz, Yamaç’ı alıp hapsediyor. Orada Yavuz, Aliço’dan ne istediklerini onun kendisinin oğlu olduğunu söylüyor. Yamaç ise, bir babanın oğlunu ateşe atmayacağını onun yerine kendisinin yanacağını söylüyor. Yavuz’un büyük oğlu babasını vurup öldürüyor. Murtaza, Cumali’nin elini öper ancak yine karşısında durmak için ortak arıyor. Önce Timsah’ın sonra Efsun’un yanına gidip konuşuyor. Yamaç’a ve Koçovalılara karşı onlarla birlikte hareket etmek istiyor.

Yamaç’la Aliço oradan kaçmayı başarıyor. Yavuz’un evine bombalar atılıp yok ediliyor. Yamaç, Aliço’yu evine götürüyor.  Aliço çorbasını içtikten sonra uyuyor. Yamaç ise Aliço’nun evinin önünde yine rüyasında gördüğü o kızı görüyor. Onun gerçek olmadığını düşünüyor ama kız ona öyle bir vuruyor ki onun gerçek olduğunu anlıyor. İkisi de gördükleri rüyayı anlatmaya başlıyor. Sahilde beyaz giysiler içinde kucaklarında çocuklarıyla..

Çukur 3. Sezon 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Azer’in Yamaç’a Karşı Tavrı Değişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler