Ana SayfaDizilerKadın 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Berşan Konusunda Bahar'ı Uyarıyor!

İlgili Postlar

Kadın 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Berşan Konusunda Bahar’ı Uyarıyor!

Kadın dizisi 71. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar, yine yemek teslimatına gittiğinde polisleri görür ve panikle her hangi bir eve girip tencereleri oraya bırakıp kaçıyor. Cem’in kendisine yemek değil başka bir şey taşıttırdığını anlayan Bahar çok korkuyor. Tencereleri Cem geri istiyor. Bahar tencereleri buluyor ama mallar yanmıştır. Cem, Berşan’dan Ceyda’yla Bahar’ı getirmesini istiyor. Bunları alıp ormanlık alana götürüp malların karşılığı olarak onlardan 100 bin lira istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Arif, Berşan konusunda Bahar’ı uyarıyor.

Salı Dizileri 2019

Arif Berşan Konusunda Bahar’ı Uyarıyor!

Kadın 72. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arif, kapının önünde karşılaştığı Bahar’a üstüne düşmediğini ama Berşan’dan uzak durmasını, ondan kimseye hayır gelmeyeceğini söylüyor. Bahar’da ona aynı şekilde üzerine düşmediğini ama Şirin’den uzak durmasını ondan da kimseye hayır gelmeyeceğini söylüyor. Nisan, dedesini Hatice’nin hayaliyle konuştuğunu görüp korkuyor.

İşte Kadın 72. bölüm 1. fragmanı…

KADIN 71. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar’la Ceyda korku içinde evlerine dönüyorlar. Cem ise Berşan’ı tehdit edip mallarını getirmesini istiyor. Ceyda ile Bahar, korkudan Berşan’ın telefonunu açamıyorlar. Berşan, ağlayarak gelip tencerelerin altında olan malları geri götürmezse Cem’in kendisine ve onlara kötü şeyler yapacağını söylüyor. Bahar, ertesi günü tencereleri bıraktığı yerden almaya gittiğinde çöpe attıklarını öğreniyor. Yaşlı kadın yemekleri ısıttığı için mallar yanmıştır.

Emre, Arda’nın kendi çocuğunu öğrendikten sonra Arif’in avukat kız kardeşinden çocuğunun hastanede karıştığını ve bir kızı olduğunu öğreniyor. Ceyda, bunu Emre’ye Arif’in söylediğini zannediyor. Emre, kızını bulmak için harekete geçiyor. Ceyda ise Arda’yı kimseye vermek istemiyor. Bahar, yanık tencereleri alıp eve getiriyor. Cem, Berşan’ın saçlarını kesip kendisine Ceyda’yla Bahar’ı getirmesini istiyor.

Cem’in, Enver’e gömlek siparişi verdiğini gören Bahar iyice korkuyor. Çocukları komşuya bırakan Bahar’la Ceyda’yı alan Berşan onları Cem’e götürüyor. Cem, ıssız bir ormana arabayı sürüyor. Oraya gittiklerinden onların kendilerine 100 bin lira bulup vermelerini istiyor. Onlarda kabul ediyor. Ceyda, Fazilet hanımın evinde onun mücevherlerinin yerini öğreniyor. Bu parayı bulmak için Ceyda hırsızlık mı yapacak?

Kadın 71. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’i Etkilemeyi Başaracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler