Ana SayfaDizilerKurşun 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Orhan Nuri'nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kurşun 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Orhan Nuri’nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kurşun 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Orhan, Nuri’yi boğa yapan kişinin Kerim paşa isimli kişinin olduğunu öğreniyor. Orhan eğer Kerim paşayı bulursa İstanbul’un boğası olan Nuri’nin geçmişini ve yükselişini de öğrenmiş olacaktır. Leyla’nın Firuze ile yaptığı röportajı öğrenen annesi sinir krizi geçiriyor. Orhan, Nuri’nin bir kızı olduğunu öğreniyor. Leyla’yı teselli etmek için evine giden Orhan, Nuri’yi kızı üzerinden vuracaklarını söylüyor. Leyla’nın Nuri’nin kızı olduğu ortaya çıkacak mı?

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Nuri’nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Kurşun dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Orhan, hapishanede olan Aydın’la iş plan yapıp Serdar’ı köşeye sıkıştırıyor. Fahri’nin yanına giden Orhan, oğlunun hapiste bir eylence yapacağını Serdar’ın şarkıcı kadınla yakınlaştığı sırada neler olacağını anlatıp ondan Nuri hakkında bilgi almaya çalışıyor. Aydın, Serdar’ın arkadaşının cebine bıçak koyup onu ispiyonluyor. Serdar, arkadaşının kendisini öldürmek istediğine inanıyor. Böylelikle Aydın Serdar’ın güvenini kazanıyor.

KURŞUN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, Nuri’yi İstanbul’un boğası yapan kişinin Kerim paşa isimli kişi olduğunu öğrenip onun yerini buluyor. Harun’la birlikte Kerim paşanın yaşadığı yere giden Orhan, ölü bir adam ve boynunda beni bulamazsın yazısını buluyor. Leyla’nın Gülce’nin davada tanıklık yapacağı haberi, onun ifadesini değiştirmesiyle yalan oluyor. Gazetenin müdürü Leyla’yı yanına çağırıp onun yüzünden yalan haber yaptıklarını, Orhan’la yakın ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyleyip bir daha böyle bir şey olursa ondan istifasını vermesini istiyor.

Leyla, Orhan’ın kendisini kullandığı bir gazeteci durumuna düşüyor. Feraye’nin yanına giden Leyla onunla röportaj yapıyor. Evde Leyla’nın annesi kızının Feraye ile yaptığı röportajı öğrenip sinir krizi geçiriyor. Leyla, her şeyi anlatmak için Orhan’ı arıyor ancak yapamıyor. Orhan, sesinin kötü gelen Leyla’yla konuşmak için onun evine gidiyor. Orhan, Nuri’nin bir kızı olduğunu öğrendiğini söylüyor. Onu kızı üzerinden vuracağını söyleyen Orhan’a Leyla, belki o kızın masum olabileceğini söylüyor. Bir gün o masumu bulursa onunla birlikte Orhan’ın karşısında olacağını söylüyor.

Kurşun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nuri’nin Geçmişini Bilen Tek İnsanda Ölü Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler