Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz Demir Çekişmesi Büyüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz Demir Çekişmesi Büyüyor!

Atv’nin en çok izlenen dizlerinden Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fekeli, kendi evine barış için gelen Yamanlara Yılmaz’ın tartışmayı alevlendiren sözlerinden sonra ona kırılıyor. Yılmaz, babasının gönlünü alıyor ancak aldığı arsayı tekrar Yamanlara verdiğini duyunca yine araları bozuluyor. Demir’i bitirmek için Yılmaz’ın yeni hamlesi Yamanları zor durumda bırakıyor. Yılmaz Demir çekişmesi büyüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Demir Çekişmesi Büyüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, Demir’e entegre tesisinin hisselerini Almanlara devrediyor. Bu durum Demir’i memnun ediyor. Ancak Almanların sermaye artırımı yapmak istediklerini o şartla Yılmaz’dan hisselerini aldıklarını öğrenen Demir, maddi açıdan zor durumda kalıyor. 25 milyon markı iki hafta içinde bulması gereken Demir, aksi taktirde hayallerinden vazgeçmek zorunda kalacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, bebeği için doktora gidiyor. Orada Müjgan ve Yılmaz’la karşılaşıyor. Onların bebeklerinin ilk kalp atışlarını duyacaklarını öğrenince kötü olup çıkıyor ve Sabahattin’le konuşup dertleşiyor. Sabahattin Züleyha’ya, Yılmaz’a oğlunu söylemesini ve ona haksızlık ettiğini onun aklından çıkmadığını söylüyor. Hatip ağa, Gaffur’dan iki gün içinde 5 bin lira bulup vermesini istiyor.

Gaffur, Saniye’nin biriktirdiği altınları çalıp kuyumcuya gidip bozduruyor ve borcun bir kısmını veriyor. Saniye, eve geldiğinde her yerin dağılmış altınlarının da olmadığını görüyor. Gaffur ise altınları Çetin’in çaldığını söyleyip arabaya binip gidiyor. Çetin’i hırsızlıkla suçlayan Gaffur’u alan Yılmaz, Yamanların çiftliğine götürüp Hünkar’ın önüne atıyor. Saniye, çiftliğini çok güzel yönetiyor.

Demir, iki hafta için 25 milyon markı bulmak için İstanbul’daki tüm mal varlıklarını satışa çıkarıyor. Hünkar oğluna, bu hayalinden vazgeçmesini o paranın çok büyük bir para olduğunu söylüyor. Züleyha, Çukurova’daki arazileri satarlarsa o parayı bulabileceğini söyleyince Hünkar karşı çıkıyor. Saniye, Hatip ağa ile Şermin’i baş başa eğlenirken görüyor. Hatip ağanın Şermin’e ev açacağını öğreniyor. Bunu gelip Hünkar’a anlatıyor.

Yılmaz, babasının karşısına çıkıp aldığı toprakları geri Yamanlara neden sattığının hesabını soruyor. Fekeli, oğlunu artık kontrol edemez duruma geliyor. Çiftlikte büyük bir gürültü duyan herkes dışarı çıkıyor. Duvarın yıkıldığını, Yılmaz’la Müjgan’ı yeni evlerinin bahçesinde oturduğunu görüyorlar.

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz’dan Demir’e Büyük Darbe Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler