Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz'dan Demir'e Büyük Darbe...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz’dan Demir’e Büyük Darbe Geliyor!

Atv ekranlarının efsane dizisi Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölümüyle 21 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir, toplu sünnet düğünündeki tavukları Gaffur’un aldığını öğreniyor ve onu kayhalıktan alıp çobanlığa veriyor. Çiftliğin yeni kahyası olarak Saniye oluyor. Fekeli ile Hünkar’ın Yılmaz’la Demir’i barıştırma çabaları boşa çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz’dan Demir’e büyük bir darbe geliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz’dan Demir’e Büyük Darbe Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yılmaz, entegre tesisindeki hisselerini Almanlara satıyor. Bunu Demir’e de söylüyor. Ancak Demir’i beklenmedik süprizler bekliyor. Hünkar, Fekeli ile Behice’yi el ele görüp onları kıskanıyor. Demir, Yılmaz’ın kendisine büyük bir oyun oynadığının farkına varıyor. Bunu öğrenen Fekeli’nin Yılmaz’a tepkisi ne olacak?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1195763473160048642

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, bundan sonra çiftliğin kahyasının Saniye olacağını tüm çalışanlara açıklar. Saniye’nin hanım kahya olmasından Züleyha pek memnun olmaz. Yılmaz, Müjgan’a Züleyha’nın kendisini kurtarmak için Demir’le zorla evlendirildiğini eline yeni geçen mektupla öğrendiğini açıkladıktan sonra Müjgan ona hala Züleyha’yı sevip sevmediğini sorar. Yılmaz’ın suskunluğundan onun hala Züleyha’yı sevdiğini anlayan Müjgan bebeğini aldırmak için doktora gider.

Müjgan, tam bebeği aldıracağı sırada yapamaz ve vazgeçer. Yılmaz, Müjgan’ın bebeği aldırmadığını öğrenince onu alıp eve götür. Adnan’ın nazarlığını Yılmaz, Gülten’den Züleyha’ya gönderir. Züleyha’da onu arabadan dışarı atar. Gazeteler Yamanların verdiği yemekte olan skandalı yazar. Demir, itibarlarını düzeltmek için bir şeyler yapmak ister. Züleyha’nın aklına bir çocuk servisi açmak gelir. Demir, Züleyha Yaman çocuk servisini Çukurovalıların hizmetine açar.

Hünkar, servise Züleyha’nın isminin verilmesine çok bozulur. Fekeli, artık Yılmaz’ın da Demir’in de çocukları olacağını ve iki ailenin artık düşmanlığı bir tarafa bırakması için Hünkar’la konuşur. İki aile bir araya gelir. Barış için ilk el uzatan taraf Demir olur ancak Yılmaz bu barışı kabul etmez. Yılmaz’la Demir birbirlerine girer ve onları aileler zor ayırt eder.

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir ile Yılmaz Arasında Barış Sağlanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler