Ana SayfaDizilerTeve 2'nin Yeni Yarışma Programı 'Beni Takip Et' Bomba Gibi Geliyor!

İlgili Postlar

Teve 2’nin Yeni Yarışma Programı ‘Beni Takip Et’ Bomba Gibi Geliyor!

Teve 2 kanalında bağımlılık yapacak yeni bir yarışma programı başlıyor. Jess Molho’nun sunacağı ve ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının kıyasıya rekabet edeceği Beni Takip Et yarışma programının yapımcılığını Endeğer yapım üsteleniyor. Daha önce bir çok reyting rekorları kıran programlara imzasını atmış Doğa Sülen’ın yaratıcısı olduğu yeni yarışma programı ‘Beni Takip Et’ bomba gibi geliyor. Beni Takip Et ne zaman başlıyor?

‘Beni Takip Et’ Bomba Gibi Geliyor!

Jess Molho’nun sunacağı Teve 2 ekranlarında yayınlanacak olan yeni yarışma programına, sosyal medya fenomeni ve ünlü olmak isteyen yarışmacılar katılacak. Beni Takip Et programında 10 yarışmacı katılacak ve 5 erkek 5 kadın yarışmacı 8 hafta boyunca, bir alışveriş merkezinde kendileri için özel olarak tasarlanmış ev konforunda bir yaşam alanında yaşayacak.

Beni Takip Et ne zaman başlıyor?

Teve 2 ekranlarının yeni yarışma programı, Beni Takip Et’de sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının kıyasıya yarışacak. Yarışmacılara özel dizayn edilen bir yaşam alanında 8 hafta boyunca yarışacak olan adaylardan en çok takipçiye sahip olanlar yarışmaya devam edecek. Takipçisi az olan adaylar elenecek. Sosyal medya tutkunlarının yarışacağı  yeni yarışma programı Teve 2’de 18 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Hafta içi her gün 16:45’de ekranlara gelecek yarışma programı şimdiden büyük bir ilgi göreceği bekleniyor.

Birbirinden renkli yarışmacıların katılacağı ve oynayacakları birbirinden heyecanlı oyunlarla takipçi sayılarını yükseltmeye çalışacakları yeni yarışma programı Beni Takip Et’de 8 hafta sonunda en çok takipçiye ulaşan yarışmacı birinci olacak ve büyük ödülünde sahibi olacak.

ELEMELERDE İZDİHAM YAŞANDI!

Ekranlara yeni gelecek yarışma programı Beni Takip Et’in yarışacak olan adayların elemeleri önceki gün Vadi İstanbul’da yapıldı. Sosyal medya tutkunları ve sosyal medya fenomeni olmak isteyen adaylar kıyasıya yarışacağı programın elemesine büyük ilgi gösterdi. Tabiri caizse elemelerinde izdiham yaşandı. Katılımın yoğun olduğu elemelerde Türkiye’in pek çok yerinden sosyal medya fenomeni olmak isteyen ilginç yarışmacı adayları vardı. Yarışmacı adayları Doğa Sülen’in başkanlık ettiği jürinin hayli zorlu soruları karşısında ter döktüler. Yarın 16:45’de ekrana gelecek programda yarışacak 10 yarışmacı belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler