Ana SayfaDizilerYasak Elma 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika'nın Dönmesiyle İşler İyice Karışacak!

İlgili Postlar

Yasak Elma 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’nın Dönmesiyle İşler İyice Karışacak!

Yasak Elma dizisi merakla beklenen 57. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Leyla, Halitcan’ın ağlama sesiyle bir gariplik olduğunu anlayıp Halit, Yıldız, Ender ve Aysel’in hayatını kurtarır. Halit, Halitcan’ın üzerine bir ev alır ve Yıldız’ı yemeğe çıkarır. Yıldız, Halit’le evliliğini sürdürmek için kararsız kalır. Nadir, Halit’in yeni ortağı olarak karşısına çıkar. İşleri yürütmesi içinde tüm yetkiyi Ender’e verir. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Şahika’nın dönmesiyle işler iyice karışacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika’nın Dönmesiyle İşler İyice Karışacak!

Yasak Elma 58. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yiğit, annesiyle babasını bir araya getirip aile olmak istediğini söylüyor. Ender’in zaten aile olduklarını söylemesiyle Yiğit onların evlenmesini istediğini söylüyor. Nadir, Yıldız’a kafayı takıyor. Bunu fark eden Halit, onun karısından uzak durmasını istiyor. Halit, toplantı yapıyor ve son anda Şahika’nın gelip Halit’in arkasına geçmesi Ender’i şok ediyor.

Yasak Elma 58. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 57. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Halitcan’ın ağlamasının durmamasından bir gariplik olduğunu anlıyor. Yukarı çıktığında Halit ve Yıldız’ı yerde baygın yatarken buluyor. Bebeğin yanına çıktığında Aysel’inde hareketsiz yerde görüyor. Yıldız’ın telefonundan son arananın Ender olduğunu görünce Caner’i arıyor. Caner’le Emir Yıldız’ı hastaneye kaldırıyor. Halit’le Yıldız’da hastaneye yetiştiriliyor. Hepsinin de zehirlendiği anlaşıyor.

Şahika’nın ortalarda olmayışı tüm bunları onun yaptığı anlaşılıyor. Halit, bunu Şahika’nın yapmış olacağına pek inanmıyor. Leyla’nın kocasının elinde silahıyla Kaya’nın evinin önüne geldiğinde kavga sırasında silah ateş alıyor ve güvenlik yaralanıyor. Yiğit, Lila’ya her şeyi Şahika’nın isteği üzerine yaptığını anlatıyor. Her fırsatta gizlice eve girip ondan af diliyor. Nadir, Yıldız’ı takibe alıyor. Bir cafede karşılaşan ikili kısa bir sohbet ediyor.

Halit, Halitcan’ın üzerine bir ev alıyor ve tapusunu Yıldız’a veriyor. Eğer kendisinden ayrılırsa orada kalabileceğini söylüyor ancak evliliklerine devam etmek istediğini söylüyor. Yıldız, yaşadıklarından sonra ona güvenmekte zorluk çekiyor. Leyla’yla yaptığı testte Halit’in zenginliğinden başka artısını bulamadığını fark ediyor. Halit, ortaklık imzaladığı kişiden kendisinin de bağlı olduğu birisi olduğunu öğreniyor ve karşısında Nadir’i görüyor.

Nadir, Halit’e onunla burun buruna çalışmayacağını işlerini yürütecek bir kişi olacağını söylediği sırada Yıldız kapıdan giriyor. Halit, ikinci şokunu daha yaşıyor.

Yasak Elma 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’in Artılarını Bulamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler