Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Duygularıyla Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Duygularıyla Yüzleşiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 19. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nedim, artık köşkte yaşamaya başlıyor. Ceren, Nedim’in iyileşmesiyle başına geleceklerden korkmaya başlıyor. Nedim, Ceren’in doktor randevusuna Cenk’le birlikte gidiyor. Agah, Nedim’in Ceren’i köşke getireceğini öğrendiğinde yeğeninin karşısına çıkıp çocuk doğduktan sonra onun hayatlarından çıkacağının ve onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Cemre duygularıyla yüzleşiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre Duygularıyla Yüzleşiyor!

Zalim İstanbul 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, Cemre’yi çok aşık olmuşken onun Nedim’i sevmesiyle tekrar yüzleşiyor. Cemre’ye çaresizce onu uzaktan sevmeye nasıl dayandığını soruyor. Nedim’in karşısına çıkan Cemre, Ceren’in ona ucube ve yaratık sözlerinin hangisini unuttuğunu soruyor. Şeniz ile Nedim bir anlaşma yapıp el sıkışıyor. Cenk, Cemre’nin Nedim’e olan duygularını itiraf etmesinden sonra iki kuzen karşı karşıya geliyor.

İşte Zalim İstanbul 20. bölüm 1. fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Nedim’i iyileşmiş bir şekilde görmekten çok mutludur. Damla, annesiyle babasının ayrılacağını duyduktan sonra bir not bırakıp evden kaçıyor. Herkes onu bulmak için seferber oluyor. Ancak o Civan ile birlikte bir balıkçı teknesinde saklanıyor. Civan, Cemre ile Cenk’e Damla’nın yerini söylüyor. Damla bulunduktan sonra Agah, Şeniz’in çıkardığı yüzüğü parmağına takıp o yüzüğü bir daha ki sefere kendisinin çıkaracağını söylüyor.

Böylelikle Şeniz’in Agah’la barışma planı tutmuş oluyor. Nedim, Ceren’in evine gidiyor. Ceren önce onu tanımıyor. Nedim, Ceren’in doktor randevusuna Cenk’i de alıp götürüyor. Doktor çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunda ise Nedim, Cenk’in yüzüne bakıyor ve bebeğin babasının kendisi olduğunu söylüyor. Cenk, Cemre’ye iyice aşık olmuştur. Agah, Nedim’e bir cüzdan hediye ediyor. Nedim’in çocukluğuna amcasının Cenk’e cüzdan hediye ettiğini ve onunda cüzdanı kendisine vermek istemesi üzerine Şeniz’in onun cüzdana hiç bir zaman ihtiyacı olmayacağını söylediği aklına geliyor.

Agah, Nedim’in Ceren’i köşke getirmek istediğini öğreniyor. Ceren’in yanına gidip onunla konuşurken Seher gelir ve araya giriyor. Nedim’in karşısına geçen Agah, Ceren’in bebeği doğduktan sonra onun yüzünü bir daha görmek istemediğini söylüyor. Nedim ise Ceren’i intikam almak için yanında istiyor.

Zalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Nedim İntikamını Almaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler