Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 10. Bölüm İlk Sahne Yayında! Aliço Yamaç'a İdris Amcasını...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 10. Bölüm İlk Sahne Yayında! Aliço Yamaç’a İdris Amcasını Soruyor!

Çukur dizisi 3. sezon 9. bölümüyle dün akşam Show Tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azer,  annesini almak için Koçovalıların evine gidiyor. Sultan, elini öpmek isteyen Azer’e elini vermiyor. Cumali, Damla’ya süpriz bir doğum günü hazırlıyor. Yamaç’la Azer, teke tek dövüşüyor. Dövüşün sonunda Yamaç, kızgın demirle Azer’in göğsünü dağlıyor ve öldürücü bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Yamaç, Azer’i öldürecek mi? Dizinin yeni bölümden ilk sahnesinde Aliço, Yamaç’a İdris amcasını soruyor. Soru karşısında Yamaç, ne diyeceğini bilemiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aliço Yamaç’a İdris Amcasını Soruyor!

Çukur 3. sezon 10. bölümden ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Aliço, kendisine gelir gelmez İdris amcasının niye gelmediğini, onun neden gelmediğini soruyor. Yamaç, onun gelemeyeceğini söylüyor. Aliço, İdris amcasının yoksa kendisine kızdığını mı sorduğunda Yamaç, kötü oluyor ve ona bir şey sormamasını istiyor.

İşte Çukur 3. sezon 10. bölüm  ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, Nehir’in süpriz hamlesine tepki vermeyerek onu hayal kırıklığına uğratıyor. Azer, annesini almak için Koçovalıların evine gidiyor. Fadik, Azer’e Sultan hanımın elini öpmesini işaret ediyor. Azer, Sultan’ın elini öpmek için eğiliyor ancak o elini vermiyor ve onu buyur ediyor. Sultan, onlara İdris’in mahalleyi evsizler ve yoksullar için kurduğunu anlatıyor. Daha sonra Azer, annesini alıp oradan ayrılıyor.

Celasun, babasının intikamını almak için Yamaç’ı takip ediyor. Sonunda Yücel’i buluyor ancak onun o perişan halini gördükten sonra hiçbir şey yapmadan oradan ayrılıyor. Vartolu ise cezaevi müdürünü Ziya’nın adamlarından korumak ve ona ulaşmak için Celasun’la Meke’nin yardımını alıyor. Vartolu, Ziya’yı köşeye sıkıştırıyor ancak o İdris’i kendisinin öldürmediğini söylüyor. Duydukları karşısında Vartolu şok oluyor.

Damla, Seval’den Cumali’nin hala pavyona gittiğini öğreniyor. Sinirini Sultan hanıma belli etmeyen Damla, pavyona dalıyor. Sinirle oraya giden Damla büyük bir süprizle karşılaşıyor. Damla’nın doğum gününü unutmayan Cumali ona böyle bir süpriz hazırlamıştır. Yamaç, tek tek dövüşmek için Azer’e konum atıyor. İkili dövüşmeye başlıyor. Heyecanın yükseldiği sahnede Yamaç, kızgın demirle Azer’in göğsünü dağlayıp öldürücü hamleyi yapmaya hazırlanıyor.

Çukur 3. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın’ın Gerçek Babası Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler