Ana SayfaDizilerVuslat 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Bundan Böyle Bu Oyunda Ben De...

İlgili Postlar

Vuslat 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Bundan Böyle Bu Oyunda Ben De Varım’ !

TRT 1 ekranlarının gözde dizilerinden Vuslat 29. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, dedesinden kalan evi elindeki anahtarla açıp giriyor ve orada aradıkları taş plakları buluyor. Ancak evde sesler duyunca korkup çıkıyor. Aziz, sırlara ulaşmaya çalıştıkça daha büyük bir gizemin içinde kaldığını görüyor. Tahsin’in ölen kardeşi ile ilgili itirafı karşısında Aziz donup kalıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Aziz’in Salih’e, ‘Eğer burada bir oyun oynuyorsanız, bundan böyle bu oyunda ben de varım’ sözleri dikkat çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Bundan Böyle Bu Oyunda Ben De Varım’ !

Vuslat 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, Fırat’ın ölümünde sorumlu olan kişinin Salih olduğunu öğrendikten sonra onun karşısına çıkar ve ona tekrar tanışmanın vakti geldiğini söyler. Salih, kendilerinin onu çok evvelinden tanıdıklarını söyler. Feride, Hasibe’nin sakladığı paraları bulur. O paraları Nehir’in ona verdiğini öğrenir. Nehir’e giden Feride, annesine neden o paraları verdiğini sorar. O da ondan kurtulmak için verdiğini söyler. Faik ise kızına Tahsin’in oğullarıyla yolu kesişirse ona babalık hakkını helal etmeyeceğini söyler. Aziz, Salih babaya kimsenin onun iradesini yok sayamayacağını, orada bir oyun oynuyorlarsa o oyunda kendisininde olduğunu söyler.

İşte Vuslat 30. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, dedesinden kalan eski evi bulur ve içeriye giriyor. Aradıkları taş plakları buluyor ancak evde duyduğu seslerden korkup çıkıp gidiyor. Aziz, kendilerinden saklanan sırların peşini bırakmıyor ve araştırmaya devam ediyor. Kerem, annesini dedesinden korumak için evde gizlemeye devam ediyor. Aziz, Zehra hanımın yanına gidip ondan geçmişle ilgili bildiklerini öğrenmek istiyor.

Zehra, Feride’nin dedesinden kalan evde Faik’le Süheyla’nın bir zamanlar çok mutlu bir hayat sürdüklerini, ancak Süheyla’ya aşık olan güçlü bir kişinin olduğunu, o adamın ikisini de öldüreceği için tehdit ettiğini anlatır. Faik, Süheyla’nın güvenliği için onu başka bir yere gönderdiğini ama o adamın mahalleyi bastığını anlattıktan sonra fenalaşır gerisini anlatamaz.

Faik, Hasibe’nin dükkanı Tahsin’e sattığını öğreniyor. Tahsin, Aziz’le birlikte Fırat’ın küçükken çekilen videosunu izliyor. Aziz’e babası Fırat’ın ölümüne neden olanın o olmadığını onu ameliyat edip kurtaracağım söyleyen doktorun neden olduğunu söylüyor. O doktorunda Salih olduğunu işaret ediyor.

Vuslat 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Olayların Salih’le Bağlantısını Sorguluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler