Ana SayfaDizilerVuslat 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Olayların Salih'le Bağlantısını Sorguluyor!

İlgili Postlar

Vuslat 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Olayların Salih’le Bağlantısını Sorguluyor!

Vuslat merakla beklenen 29. yeni bölümüyle 18 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Zehra’dan mahallede dedesinden kalmış bir evleri olduğunu öğreniyor. Faik’in kızına verdiği çantadan çıkan anahtarı evin kapısını açıyor. Feride eve giriyor ve orada aradıkları taş plakları buluyor. Bu arada Tahsin’den oğlu Aziz’den kurtulması onu öldürmesi isteniyor. Tahsin, Kerem’e ne olacağını merak ediyor. Aziz olayların Salih’le bağlantısını sorguluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Olayların Salih’le Bağlantısını Sorguluyor!

Vuslat dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, o antikacıya girdiğinden beri hiçbir şeyin kendi kontrolünde olmadığını anlıyor. Tahsin, Aziz’e Fırat’ın ölümüne neden olan kişinin o olmadığını söylüyor. Aziz, Fırat’ı öldüren kişinin kim olduğunu babasının bilip bilmediğini soruyor. Tahsin, Aziz’in sorularının cevabını bulabileceği kişi olarak Salih’i işaret ediyor. Aziz, elindeki saatle birlikte Salih’in dükkanına gidiyor.

İşte Vuslat 29. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Aziz ve Feride gizlice buluşup kasaların olduğu eve gitmek için yola çıkarlar. Bülent’in adamları kasalardan çıkacak şeyi almak için onların peşine düşer. Kerem’in arabası yolda arızalanınca eve yürüyerek giderler. Evi açan adam bunları sorguya çeker ve doğru cevapları alınca onları içeri alır. Kasalar açılır ve içinden üçe bölümmüş bir harita çıkar. Aziz’le Kerem, Bülent’in adamlarıyla kavgaya tutuşur. Evdeki adamın Aziz’e dedesinin arabasının anahtarını vermesiyle oradan uzaklaşmayı başarırlarr.

Haritadaki yer Necmi’nin kıraathanesini işaret eder. Necmi, ortaya ekmekle tuz getirip onlara dedelerini anlatır. Nehir, şirketten ifadesi alınması için emniyete götürülür. Ama, Aziz gelmeden bir şey anlatmayacağını söyler. Aziz, emniyete gider ve Nehir ona kendisinin bir suçu olmadığını o evraklara Tahsin’in zoruyla imza attığını söyler. Nehir için yurt dışına çıkma yasağı verilir.

Kerem, Gülten’i alıp annesi Alis’e götürür. Annesini dedesinden korumak için onu gizlice eve götürürler. Tahsin, Aziz’i odasına çağırıp Fırat’dan aldığı belgelerin kopya olduğunu onun asıllarının dosyayı aldığı kişide olduğunu söyler. Aziz, Fırat’ın yanına gidiyor ve onun dosyası Salih babadan aldığını öğrenir. Feride, Zehra’dan mahallede dedesinden kalan evleri olduğunu öğrenir ve evi bulur.

Vuslat 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin’e Oğlu Aziz’i Öldürme Emri Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler