Ana SayfaDizilerAfili Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Yelda'ya Karşı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Yelda’ya Karşı Taktik Geliştiriyor!

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Afili Aşk 23. yeni bölümüyle 20. Kasımda ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, Kerem’e yapmak zorunda kaldığı oyunu daha fazla sürdüremiyor ve onu çok sevdiğini söylüyor. Kerem, sevgili olarak Ayşe’yle geçireceği ilk gece için hazırlık yapıyor. Ancak Ayşe, normal sevgililer gibi olmak istediğini söylüyor. Kerem ile Ayşe Yelda’ya karşı taktik geliştiriyor ve onu aşkları konusunda ikna etmeye çalışıyorlar.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem İle Ayşe Yelda’ya Karşı Taktik Geliştiriyor!

Afili Aşk 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem’le Ayşe, Yelda’ya karşı bir plan yapar ve annesinin oyununu ona karşı oymamaya karar verirler. Kerem’i yorgun bitkin halde aşk acısı çekerken gören Yelda, oğlu için endişelenmeye başlar. Kerem, annesine eğer aşkından vazgeçerse kendinden vazgeçmiş olacağını insanın kendinden vazgeçemeyeceğini söyler. Annesine oğlunun aşık olduğunu buna onun sevinmesini ister. Yelda, Kerem’le Ayşe’yi ayırmaktan vazgeçecek mi?

İşte Afili Aşk 23. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/LmXC0X3gkyQ

AFİLİ AŞK 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Ceyda’nın talimatı üzerine öncelikle Kerem’den limitsiz kredi kartı, daha sonra da lüks bir araba ister. Aşkından emin olan Kerem, Ayşe’nin tüm isteklerini yerine getirir. Ama Ayşe, memnun olmamış gibi davranır. Ceyda, şirketin yeni yüzü olan Ayşe’nin çekimlerde pahalı yiyecek ve içecekler isteyip kapris yapmasını ister. Ayşe’nin uzun istekleri Kerem’i şaşırtır ama yerine getirir.

Ceyda, Kerem’e mesaiye kalmaları gerektiğini söyler. Ayşe ise, annesine gitmek için söz verdiğini söyler. Orada herkes merakla Ayşe’nin süprizini bekler. Süpriz olarak Ayşe oraya, Dana Orhan’ı getirir. Dana Orhan’ın getirerek şov yapmasına en çok Muhsin bey şaşırır. Ayşe’nin neden böyle davrandığına anlam veremez. Sıra Ayşe’nin, Yelda hanıma kaba davranması gelir.

Kerem, Ayşe’nin annesine kaba davranmasına izin vermez. Ayşe’nin davranışlarının değiştiğini farkına varan Kerem onu sevmekten de vazgeçemez. Yelda, Ayşe’ye artık evden gitme vaktinin geldiğini söyler. Kerem, havuz başında Ayşe’ye onu gerçekten sevip sevmediğini sorar. Ayşe, üzülerek onu sevmediğini söyler. Ancak dayanamayıp Kerem’e sarılıp ona aşık olduğunu söyler.

Afili Aşk 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe’nin Sevgili Olarak İlk Günleri Nasıl Geçecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler