Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aşıklar Çareyi Kaçmakta...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aşıklar Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şule’nin Kuzey’le hala evli olduğunu öğrenen Yıldız evi terk edip köye taşınıyor. Kuzey, Şule’nin Yıldız’la konuştuğunu duyunca otele konuşmaya gidiyor. Nahide’yle Yıldız onu takip edip konuşulanları duyar. Kuzey Yıldızı, Ömer Feride’yi, Poyraz’da Kamer’i kaçırıyor. Aşıklar çareyi kaçmakta buluyor!

Cumartesi Dizileri 2019

Aşıklar Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gökçe, annesinin safında yer almaya devam ediyor. Annesiyle babasının barışmasını isteyen Gökçe onlara, eğer tekrar bir aile olmayı başaramazlarsa ikisini de sonsuza kadar terk edeceğini söylüyor. Ömer, Feride’yi bayıltıp kaçırıyor. Feride, gözlerini açtığında kendisini gül yapraklarıyla dolu bir odada buluyor. Kamer’le Poyraz’da kaçıp Sefer’den kaptan olarak kendilerine nikah kıymalarını istiyor. Emine ile Pembe’de damat kaçırmaya çalışıyor. Kuzey, Yıldız’ı tekneyle kaçırıp yalnız kalacakları bir yere götürüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şule, Yıldız’ın yanına gidip Kuzey’in onu kendisiyle aldattığını, onun birini elde edene kadar çok romantik olduğunu ama elde ettikten sonra çapkın olduğunu söylüyor. Kuzey, Şule’nin Yıldız’la konuştuğunu duyunca öfkeyle onun kaldığı otele gidiyor. Nahide’yle Yıldız onu takip ediyor. Şule’nin otel odasını bornozla açtığını duyunca kapıyı dinliyorlar. Kuzey, Şule’ye Yıldız’ı sevdiğini onları rahat bırakmasını söylüyor. Şule de, Yıldız’ın yıllarca onu beklediği için ona acıdığı için onu istediğin söylüyor.

Duyduklarından sonra Yıldız, eşyalarını toplayıp köye babasının evine gidiyor. Kuzey, merdiveni dayayıp Yıldız’ın odasına çıkıyor ve onu kaçıracağını söylüyor. Nahide’yle Sefer onları görüyor ama kaçmalarına karşı çıkmıyor. Aşkından derbeder olan Ömer’de çareyi Feride’yi kaçırmakta buluyor. Onu bayıltıp arabasına bindirip götürüyor. Kamer, Poyraz’a kendisini kaçırmasını ve gizlice nikah kıymayı teklif ediyor. Poyraz ise en yakın nikah tarihinin altı ay sonra olduğunu söyleyince Sefer’in kaptan olduğunu onun nikahlarını kıyabileceğini söylüyor. Pembe’de doktor Cihan’ı kaçırma planları kuruyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı Kaçıracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler