Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Nejat'ı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Nejat’ı Terk Ediyor!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 22. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Samet ile Saniye’nin girdiği iddiayı Saniye kaybediyor ve odasını Samet’e vermek zorunda kalıyor. İkisinin münakaşa etmesine engel olmak için Şevket kendi odasını Samet’e veriyor. Samet, babasının odasında gördüğü fotoğrafla Berrin’in annesi olduğunu anlıyor. Şevket çocuklarına annelerinin yaşadığını anlatıyor. Nejat, Suna’ya annesinin kim olduğunu daha önce bildiğini anlatıyor. Aylin’in teklifinin doğru olacağına inanan Suna, Nejat’ı terk ediyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Suna Nejat’ı Terk Ediyor!

Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Samet’in annesinin fotoğrafını bulmasıyla Şevket, çocuklarını toplayıp onlara annelerinin yangında ölmediğini, bunu kendisinin uydurduğunu ve annelerinin karşılarında durduğunu söylüyor. Suna’yla Saniye, bunu kabul etmiyorlar hatta babalarıyla konuşmuyorlar bile. Şevket, Pervin’in yanına otele gidiyor. Suna, Nejat’ın evine, Saniye ise evde Samet’le kalıyor.

BENİM TATLI YALANIM 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, Aylin’le konuşup onun teklifini kabul edemeyeceğini söylüyor. Aylin, Kayra’yı sık sık eve getiriyor ve Nejat onun yokluğunu fazla anlayamıyor. Nejat, iki gün sonrası için nikah günü alıyor. Suna, annesiyle ve babasıyla konuşmadığı için bunu onlara Nejat söylüyor. Şevket, kızının nikahına kendisini davet etmediğini düşünerek üzülüyor. Saniye, babasının annesinin yaşadığını kendilerinden sakladığından çok annesinin çocuklarını bırakıp nasıl gidebileceğini hazmedemiyor.

Suna’nın gelinliği için kumaşları alıp dikmeye başlayan Saniye, öfkesini dindirmeye çalışıyor. Hande, şirketin yeni ortaklarının CEO’su olarak şirkete geri dönüyor. Burcu, Hande ile Serkan’ın baş başa yemek yemelerini kıskanıp onları takip ediyor. Nejat, evlenmeden önce Suna’ya annesinin yaşadığını daha önce öğrendiğini ve ona anlatmak için uygun bir zamanı beklediğini söylüyor.

Suna, da Aylin’in teklifiyle ilgili kararı ona açıklayacakken hiç bir tepki vermeden susuyor. Ertesi gün sabah Nejat, yanında Suna’yı bulamıyor. Mutfak masasının üzerinden Suna’nın yüzükleriyle birlikte bıraktığı ‘Bitti’ notunu buluyor. Nejat, Aylin’in adi teklifinden habersiz onun annesiyle ilgili gerçeği bilip ona söylemediği için kendisini terk ettiğini zannediyor.

Benim Tatlı Yalanım 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat Düğün Hazırlığına Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler