Ana SayfaDizilerÇocuk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Oğlumu Getir Oğlunu Al'!

İlgili Postlar

Çocuk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Oğlumu Getir Oğlunu Al’!

Star Tv ekranlarının yeni bölümü merakla beklenen dizisi Çocuk 10. yeni bölümüyle 19 Kasım Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hasan, Akça’yı affetmiyor ve kendisini doğurup bırakan kadından pek bir farkı olmadığını düşünüyor. Asiye ile Akça, artık Hasan’ın kanayan yarası olduklarını anlıyorlar. Ali Kemal, Şule’nin Hasan’a Efe’nin onun oğlu olduğunu anlattığını öğreniyor. Hasan, Ali Kemal’e oğlunun elinde olduğunu söyleyip ‘Oğlumu getir oğlunu al’ diyor.

Salı Dizileri 2019

‘Oğlumu Getir Oğlunu Al’!

Çocuk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, evde bir pasta görüp Akça’ya sinirleniyor ve arkasının döndüğünde Efe’yi görüyor. Efe, Hasan’ı sinirli görünce ona kime kızgın olduğunu soruyor. O da en çok kendine kızgın olduğunu söylüyor. Hasan, Ali Kemal’den Efe’yi istiyor. Ali Kemal, ona Efe’yi vermeye yanaşmayınca Hasan, oğlunu vermezse Burak’ın yüzünü bir daha göremeyeceğini söylüyor. İki kardeş bir birlerine silah çekiyor. Hasan, bu işin çok kolay olduğunu, oğlunu getirmesini ve oğlunu almasını söylüyor.

İşte Çocuk 10. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat’ın şikayeti üzerine Yavuz’u öldürmek suçundan Hasan gözaltına alınır. Polisler Murat’ın gösterdiği yerde ceset bulamaz. O sırada Asiye suçu kendi üzerine almak için emniyete giderken bahçede Emine’yle karşılaşır. Emine, Murat’ın Yavuz’u öldürdüğünü gördüğünü söyleyince Asiye ona susması için para verir. Asiye, emniyette Hasan’ın serbest kaldığını öğrenir.

Hasan, Asiye’ye kardeşlerinin bu yaptıklarının hesabını vereceklerini söyler. Emine’nin elindeki  fotoğrafları Hasan alır ve Murat’a gönderir. Yavuz’un cesedinin olduğu yerin konumunu Murat’a gönderir. Murat, cesedi uçurumdan atmaya çalışırken Hasan, Ali Kemal’i çağırır. Ali Kemal, Murat’a kendi işlediği suçu Hasan’a attığı öğrenince ona teslim olmasını ister.

Ali Kemal kardeşini alıp emniyete götürür. Ancak Hasan oradan Murat’ı alır ve fotoğrafları ona verip onun hapse girmesine razı olamayacağını söyler. Akça, Hasan’ın masum olduğunu annesinden öğrenip ondan özür diler. Hasan onu affeder ve yıldırım nikahıyla evlenmek ister. Nikah günü Emine Hasan’ın ailesine mesaj çeker. Ali Kemal ile Şule’nin boşanma davası ertelenir ve çocukların velayeti Ali Kemal’e verilir. Akça, nikah masasından kalkar ve Hasan’la konuşmak ister. Ona çocuğunun yaşadığını anlatırken Şule gelir ve Efe’nin onların oğlu olduğunu söyler.

Çocuk 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akça’ya da Güveni Yıkılan Hasan İsyan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler