Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'ı Kaçıracak...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı Kaçıracak Mı?

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey’in doğum gününe Şule çıkıp gelir. Onu gören Kuzey Yıldız’ın elini bırakmaz. Şule’nin hala Kuzey’le evli olduğunu öğrenen Yıldız, hayal kırıklığına uğrar ve artık Kuzey’e sevgili olmadıklarını söyler. Kuzey, kendisini aldatan karısına geri dönmeye niyeti yoktur. Başka çaresi kalmayan Kuzey Yıldız’ı kaçıracak mı?

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldız’ı Kaçıracak Mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şule, Yıldız’ın evine gelip onunla konuşmak ister. Yıldız, ne onunla nede Kuzey’le artık bir işi olmayacağını söyler. Gökçe annesiyle birlikte otelde kalmaya başlar. Diğer kızları babalarını yalnız bırakmaz. Kuzey, Şule’yle yüzleşir ve ona o sevgilisiyle rönesansı yaşarken kendisinin kızlarıyla arabeskin dibini vurduğunu söyler. Osman, aşkına inanmayan Feride’yi kaçırmak zorunda kalır. Öte yandan Kuzey’de Yıldız’ın evine girip onunla kaçmak istediğini söyler.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, Yıldız’ın gönlünü almak için ağlama kayasına gider. Ondan özür dileyip onu çok sevdiğini söyler. Yıldız, onun sevgisine inanmaz. Kuzey, eve gelince sinir krizleri geçirip Yıldız’ı sevdiğini haykırır. Yıldız, Kuzey’e çıkma teklif eder. Teklifi duyan Kuzey, onunla dağa çıkacağını hemde eşek olarak çıkacağını duyunca şaşırsa da kabul eder. Dağda Yıldız’ın ayağı burkulur. Kuzey onu sırtında eve kadar getirir.

Yıldız, Kuzey’i süründürmenin keyfini çıkarır. Ondan yeni isteği de denize düşürdüğü pusulasını bulup getirmesi olur. Kuzey, Karadeniz’in dalgalı sularına dalar ve pusulayı bulur Yıldız’a verir. Pusulanın içine de bir yüzük koyar. Yıldız, teklifini biraz daha düşüneceğini söyler.

Kızlar, babaları için doğum günü partisi düzenler. Yıldız oraya bir kraliçe gibi gider. Herkes dansa kalkar. Poyraz’la Kamer, Yıldız’la Kuzey’i dansa kaldırır sonra eşleri değiştirirler. Kuzey’le Yıldız dans etmeye başlar.Dans ederken Yıldız, yüzüğü gösterip teklifini kabul ettiğini söyler. O sırada Şule gelir ve tüm büyü bozulur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yıldız Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler