Ana SayfaDizilerHercai 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Reyyan Azize'nin Yakasına Yapışıyor!

İlgili Postlar

Hercai 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Reyyan Azize’nin Yakasına Yapışıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai merakla beklenen 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Reyyan, Miran’ın babasına zarar vermediğine inanıyor. Ancak Zehra, Hazar’ı öldürmeye çalışanın Miran olduğunu düşünüyor ve hastaneye gelen Reyyan’a katil kocasını da alıp gitmesini söylüyor. Ailesi tarafından ret edilen Reyyan, teselliyi Miran’da buluyor. Hercai’nin yeni fragmanında Hazar, uyanıp konuşuyor. Reyyan, babasından öğrendiklerinden sonra Azize’nin yakasına yapışıyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan Azize’nin Yakasına Yapışıyor!

Hercai dizisinin 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hazar, uyanıp kendisinin merdivenlerden düşmediğini söylüyor. Bunun üzerine Reyyan, Azize’nin geri döndüğünü görüp onun boğazına yapışıp, onun katil olduğunu her şeyin onun başının altından çıktığını söylüyor. Gönül ise babaannesinden kardeşinin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Gönül kardeşinin Fırat olduğunu zannediyor. Azize, Gönül’e yanlış bir hareket yaparsa kardeşinin daha kim olduğunu bilmeden ölüme gideceğini söylüyor.

İşte Hercai 21. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1194998420978581504

HERCAİ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Hazar, Dilşah’ın ölmeden önce kendisine bıraktığı mektupta yazanları okuduktan sonra Aslanbeyler konağına gider. Miran’la konuşup kendisinin masum olduğunu söylemek ister. Ancak merdivenlerden itilerek düşürülür. Hastaneye yetiştirilen Hazar ameliyata alınır. Ameliyatta kalbi duran Hazar hayata dönmeyi başarır. Nasuh ağa, Cihan, Azat ve Zehra hastaneden bir an olsun ayrılmaz. Gül’e ise bir şey anlatmazlar onu evde bırakırlar.

Reyyan, babasını Miran’ın öldürmeye çalıştığını zanneder ve yüzüğünü çıkarıp atar. Ama Miran, masum olduğunu ona anlatır Reyyan’da inanır. Gönül, annesine Hazar beyi öldürmeye çalışanın babaannesi olamayacağını çünkü onun Kars’ta olduğunu, Miran’ın ise böyle bir şey yapmayacağını söyleyip tüm okların onun üzerinde olduğunu söyler. Reyyan’la Miran, Gül’ü alıp gezmeye çıkarırlar. Gül oynarken Miran, Reyyan’a yüzüğünü verir. Reyyan’da babasının iyileşip onu kimin ittiğini söyleyene kadar yüzüğü boynuna takacağını söyler.

Gül, ablasıyla Miran’ın konuşmalarından babasının hastanede olduğunu öğrenir. Gül’ün olmadığını fark eden Miran’la Reyyan onu aramaya başlar. Hastaneyi bulmayı başaran Gül’ü karşısında gören Zehra çok şaşırır. O sırada Yaren’le Sultan gizlice buluşur. Yaren, Sultan’a Azat’la Elif’i evlendirmeyi başarırlarsa, herkes bunu yapanın Reyyan olduğunu düşüneceğini söyler. Böylelikle Miran’ın Reyyan’dan ayrılıp Gönül’e döneceğini söyler. Reyyan, Miran’la beraber hastaneye gider. Gül’ü orada görünce ikisi de rahatlar. Ancak Zehra, o katil kocasını da alıp gitmesini söyler.

Hercai 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Ailesi Tarafından Ret Edilen Reyyan’ı Teselli Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler