Ana SayfaDizilerHercai 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Ailesi Tarafından Ret Edilen Reyyan'ı...

İlgili Postlar

Hercai 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Ailesi Tarafından Ret Edilen Reyyan’ı Teselli Ediyor!

Hercai merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 15 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hazar, hala hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.Aile bunu yapanın Miran olduğunu zannediyor. Zehra, Gül’ü aramak için hastaneye gelen Miran’la Reyyan’ı kovuyor. Reyyan, annesinin bu davranışından sonra yıkılıyor. Miran ailesi tarafından ret edilen Reyyan’ı teselli ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyyan’ı Teselli Ediyor!

Hercai 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyyan, Miran’ın masum olduğuna babasına zarar vermediğine inanır. Ancak Reyyan’ın ailesi Miran’ın Hazar’dan intikam aldığını düşünür. Reyyan, annesi tarafından kovulduktan sonra yıkılıyor. Miran Reyyan’ı sakinleştirip onunla tüm engelleri aşıp çok mutlu olacaklarını söylüyor.

İşte Hercai 21. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1193180097295065088

HERCAİ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Hazar, Dilşah’ın ölmeden önce kendisine bıraktığı mektupta yazanları okuduktan sonra Aslanbeyler konağına gider. Miran’la konuşup kendisinin masum olduğunu söylemek ister. Ancak merdivenlerden itilerek düşürülür. Hastaneye yetiştirilen Hazar ameliyata alınır. Ameliyatta kalbi duran Hazar hayata dönmeyi başarır. Nasuh ağa, Cihan, Azat ve Zehra hastaneden bir an olsun ayrılmaz. Gül’e ise bir şey anlatmazlar onu evde bırakırlar.

Reyyan, babasını Miran’ın öldürmeye çalıştığını zanneder ve yüzüğünü çıkarıp atar. Ama Miran, masum olduğunu ona anlatır Reyyan’da inanır. Gönül, annesine Hazar beyi öldürmeye çalışanın babaannesi olamayacağını çünkü onun Kars’ta olduğunu, Miran’ın ise böyle bir şey yapmayacağını söyleyip tüm okların onun üzerinde olduğunu söyler. Reyyan’la Miran, Gül’ü alıp gezmeye çıkarırlar.

Gül oynarken Miran, Reyyan’a yüzüğünü verir. Reyyan’da babasının iyileşip onu kimin ittiğini söyleyene kadar yüzüğü boynuna takacağını söyler. Gül, ablasıyla Miran’ın konuşmalarından babasının hastanede olduğunu öğrenir. Gül’ün olmadığını fark eden Miran’la Reyyan onu aramaya başlar. Hastaneyi bulmayı başaran Gül’ü karşısında gören Zehra çok şaşırır. O sırada Yaren’le Sultan gizlice buluşur.

Yaren, Sultan’a Azat’la Elif’i evlendirmeyi başarırlarsa, herkes bunu yapanın Reyyan olduğunu düşüneceğini söyler. Böylelikle Miran’ın Reyyan’dan ayrılıp Gönül’e döneceğini söyler. Reyyan, Miran’la beraber hastaneye gider. Gül’ü orada görünce ikisi de rahatlar. Ancak Zehra, o katil kocasını da alıp gitmesini söyler.

Hercai 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zehra Reyyan’la Miran’ı Hastaneden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler