Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın'ın Gerçek Babası Kim?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın’ın Gerçek Babası Kim?

Çukur merakla beklenen 3. sezon 9. yeni bölümüyle 18 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azer, annesini almak için Koçovalıların evine gidiyor. Annesinin isteği üzerine Sultan’ın elini öpmek için eğilen Azer’e Sultan elini vermiyor ama buyur ediyor. Vartolu, babasının katili sandığı Ziya’yı buluyor. Akın ise annesine kendisine neden ‘Piç’ dediklerini soruyor. Akın’ın gerçek babası Selim değilse kim? Yamaç, Azer’le teke tek dövüşüyor. Azer’le Yamaç, teke tek dövüşüyor. Ancak Azer’in hamleleri sert olmuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Akın’ın Gerçek Babası Kim?

Çukur 3. sezon 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç, Celasun’a Yücel’in yaşamadığını söylüyor. Ama babasının katilinden intikamını almak için sabırsızlanan Celasun, Yücel’in yaşamasının yetmeyeceğini onun ölmesinin gerektiğini söylüyor. Akın ise Timsah’ın yanına gidip Yamaç’ı durdurma şanslarının olmadığını söylüyor. Ayşe, Selim’e zamanında kendisininde Çukur’u ele geçirmek için Akın’ın yaptığının aynısını yaptığını söylüyor. Selim ise onun babasının böyle bir şey yapmadığını söylüyor. Vartolu hapiste kavga başlatıyor.

İşte Çukur 3. sezon 9. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Azer’in elinden Karaca’yı kurtarmayı başarır. Ancak Victor’un mallarını vermek zorunda kalır. Bu sorunları başlarına açan Akın’ı, Yamaç’la Selim karşısına alıp onun Çukur’un kapısından bile geçmemesini hatta Koçovalı adını unutmasını söyler. Akın, Karaca’yı ele Azer’e veren arkadaşını öldürür. Yamaç, Aliço’nun yerini bulup Yavuz’un kapısına dayanır. Korumaları geçemeyen Yamaç, arabasına binip Yavuz’un evinin kapısından içeri girmeyi başarır.

Yavuz, Yamaç’ı alıp hapseder. Orada Yavuz, Aliço’dan ne istediklerini onun kendisinin oğlu olduğunu söyler. Yamaç ise, bir babanın oğlunu ateşe atmayacağını onun yerine kendisinin yanacağını söyler. Yavuz’un büyük oğlu babasını vurup öldürür. Murtaza, Cumali’nin elini öper ancak yine karşısında durmak için ortak arar. Önce Timsah’ın sonra Efsun’un yanına gidip konuşur. Yamaç’a ve Koçovalılara karşı onlarla birlikte hareket etmek ister.

Yamaç’la Aliço oradan kaçmayı başarır. Yavuz’un evi büyük bir patlamayla yok olur. Yamaç, Aliço’yu evine götürür. Aliço çorbasını içtikten sonra uyur. Yamaç ise Aliço’nun evinin önünde yine rüyasında gördüğü o kızı görür. Onun gerçek olmadığını düşünür ama kız ona öyle bir vurur ki onun gerçek olduğunu anlar. İkisi de Sahilde beyaz giysiler içinde kucaklarında çocuklarıyla gördükleri rüyayı anlatmaya başlar.

 Çukur 3. Sezon 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Azer’e Elini Öptürmüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler