Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Cahide'yi Seçim Yapmaya Zorluyor!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Cahide’yi Seçim Yapmaya Zorluyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fabrika yandıktan sonra Sinan’la İpek birbirlerine girer. Sinan, onun fabrikayı kendisinin sigortadan para almak için yaktığını düşünür. Deren, Aras’ın suçunu üstlenip karşılığında aldığı parayı İpek’e verir. Sinan’da bankadaki paralarını çekip İpek’e verir ancak o kabul etmez. Cahide, kızlarının orada olduğundan habersiz İpek’in zeytinliğinde işe başlar. Cemal, Cahide’yi orada görür. Dizinin yeni bölüm fragmanında Cemal, Cahide’yi çocukları arasında seçim yapmaya zorluyor.

Cuma Dizileri 2019

Cemal Cahide’yi Seçim Yapmaya Zorluyor!

Sevgili Geçmiş 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cahide, kızlarını aradığını onları bulması gerektiğini Afet’le Perihan’a anlatıyor. Afet, onun İpek’in annesi olduğunu elindeki resimden anlıyor. Kızlar annelerini bulmak için harekete geçiriyor. Cemal, Cahide’ye kızlarının Tekin’i öldürüp gömdüklerini anlatıyor. Ona, İpek, Deren ve Çilem arasında bir seçim yapmasını istiyor.

İşte Sevgili Geçmiş 5. bölüm 1. fragmanı….

SEVGİLİ GEÇMİŞ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fabrikanın yanmasından sonra Sinan, bunu İpek’in sigortadan para alabilmek için bilerek yapmakla suçluyor. İpek ise onun babasına benzediğini söylüyor. İpek, para bulmak için amcasının yanına gitmeye karar veriyor. Sinan, İpek’in Tekin’le buluşacağını düşünüp onunla birlikte gidiyor. İpek Cemal’in yanına gidip ondan yardım istediği sırada Sinan gelip her şeyi mahvediyor. Deren, fabrikanın yangından sonra soyulduğunu, Kenan’ın verdiği paralarla birlikte Tekin’in telefonunun da çalındığını öğrenip İpek’i arıyor.

Kenan, ise borçlu olduğu kişinin parasını aldığını öğrenince adamlarını toplayıp o parayı nasıl verdiklerini soruyor. Onlarda bir adamın geldiğini çok para vereceğini söyleyip fabrikayı soymalarını istediklerini söylüyor. Deren, İpek’in borçlarını ödeyebilmesi için Aras’ın suçunu üstlenip karşılığında bir çek alıyor. Onu da götürüp İpek’e veriyor. Sinan’da İpek’e söylediklerinden pişman olup bankada birikmiş parasını çekip İpek’e veriyor ancak o kabul etmiyor. Okan, Azra’nın yerini buluyor. Azra, Okan’ı görüp Mahir’in yanına sığınıyor.

Sinan, paraları Mahir’e götürüp İpek’in kendisinden almadığını bu paraları ondan alacağını söyleyip ona veriyor. Azra, paraları da alıp kaçıyor. Çilem’i arayıp Okan’la kendisinin gelmesini ona parasını vereceğini söylemesini istiyor. Azra, Mahir’le konuştuktan sonra vazgeçip paraları ona geri götürüyor. Okan’a teslim olup arabasına biniyor. Cahide, İpek’in bahçesinde iş bulup çalışmaya başlıyor. İpek, avukatı arayıp Tekin’in borcunun bir kısmını ayarladığını söylüyor. Alacaklı olan Cemal ise avukata parayı kabul etmeyeceğini ondan icra kaldırmasını istiyor. Deren, vedalaşmak için Kenan’ın yanına gittiğinde masasının üzerinde Tekin’in telefonuyla fabrikadan çalınan çekleri ve paraları görüyor.

Sevgili Geçmiş 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tesadüfler Onları Aşklarıyla Buluşturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler