Ana SayfaDizilerHercai 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazar Neden Miran'ın İsmini Veriyor?

İlgili Postlar

Hercai 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazar Neden Miran’ın İsmini Veriyor?

Hercai merakla beklenen 21. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azize konağa geri dönüyor. Babasının düştüğü yere bakıp ağlayan Reyyan’a onun bu yaşadığı acının kaç katını katil babası yüzünden Miran’ın çocukken yaşadığını söyler. Reyyan, babasının katil olmadığını söyleyip her şeyin onun başının altından çıktığını söyleyip Azize’nin üzerine yürür. Elif’in ise bildiği bir şeyler vardır ama korkusundan konuşamaz. Hazar, uyanır ve kendisini merdivenlerden itenin Miran olduğunu söyler. Hazar neden Miran’ın ismini veriyor?

Cuma Dizileri 2019

Hazar Neden Miran’ın İsmini Veriyor?

Hercai 22. bölüm 1. fragmanı yayınladı. Fragmanda; Reyyan, babasından duyduklarından sonra Miran’ın üzerine yürüyor. Ona inandığını bunu kendisine ve babasına nasıl yaptığını söyleyip isyan ediyor. Hazar’ın intikamını almak için Nasuh, ağa, Azat ve Cihan, Aslanbeyler konağına gidip silahlarını çekiyorlar. Reyyan, Miran’ın vurulmasına engel oluyor. Fırat ise Hazar’ın damarlarında Miran’ın kanının dolaştığını söylüyor.

İşte Hercai 22. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1195450797208850432

HERCAİ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastanede bekleyiş devam ederken Hazar, bir kriz geçiriyor. Doktor bu krizin nedeninin Hazar’a verilen alt soyuna ait kandan olduğunu söylüyor. Kanı veren kişiyi merak eden aile tanımadıkları bir isimle karşılaşıyorlar. İpek, sürekli Azat’la konuşup Hazar beyin durumunu soruyor. Hazar’ın merdivenlerden düşmesiyle ilgili bir şeyler bilen İpek ne saklıyor. Reyyan, babasının ambulansta mektup diye sayıkladığını öğreniyor.

Miran’la Reyyan, birlikte mektubu aramak için konağa gidiyorlar. Reyyan, babasının düştüğü yerde fenalaşıyor. O sırada Azize gelip onun babasının, geliniyle oğlunun katili olduğunu, onun yaşadığı acının çok daha fazlasını Miran’ın yaşadığını söylüyor. Hazar’ın hastanedeki eşyalarına da bakan Reyyan mektuba ulaşamıyor. Hazar, sonunda gözlerini açıyor ve normal odaya alınıyor.

Gönül, babaannesine kardeşinin kim olduğunu soruyor. Fırat’ın kardeşi olduğundan şüphelenen Gönül’e Azize, akıllı olmazsa kardeşinin daha kim olduğunu öğrenmeden öleceğini söylüyor. Hazar, Zehra’dan kızıyla Miran’ın gelmesini istiyor. Reyyan Miran’la birlikte babasının yanına gidip ona sarılıyor ve olayın nasıl olduğunu soruyor. Hazar, merdivenlerden düşmediğini, onu düşürenin ise Miran olduğunu söylüyor.

Hercai 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Reyyan Azize’nin Yakasına Yapışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler