Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Seçim Yapmak Zorunda...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Seçim Yapmak Zorunda Mı Kalacak?

Star Tv ekranlarının iddialı dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Aylin’in Kayra ile Suna’yı tehdit etmesinden sonra Suna Nejat’ı terk edip gider. Tamda düğün hazırlıkları bitmişken Nejat ne yapacağını bilemez. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Suna’yı bulup konuşan Nejat, bir seçim yapmak zorunda mı kalacak?

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat Seçim Yapmak Zorunda Mı Kalacak?

Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Saniye, sabaha kadar uyumaz ve Suna’nın gelinliğini bitirir. Nikah için gelen herkes Suna’nın not bırakıp gittiğini öğrenir. Nejat, onu bulup konuşur. Suna, ablasına Nejat’ın kendisini olmadan yaşayacağını ama kızı olmadan yaşayamayacağını düşünerek onu terk ettiğini anlatır. Saniye ise Suna’ya Nejat’ın onsuz yaşayamadığını söyler. İkili evlilikten vaz mı geçecek yoksa bir çözüm yolu bulabilecek mi?

İşte Benim Tatlı Yalanlım 23. bölüm 1. fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Samet’in annesinin fotoğrafını bulmasıyla Şevket, çocuklarını toplayıp onlara annelerinin yangında ölmediğini, bunu kendisinin uydurduğunu ve annelerinin karşılarında durduğunu söyler. Suna’yla Saniye, bunu kabul etmezler ve hatta babalarıyla da konuşmazlar. Şevket, Pervin’in yanına otele gider. Suna, Nejat’ın evine, Saniye ise evde Samet’le kalır. Suna, Aylin’le konuşup onun teklifini kabul edemeyeceğini söyler.

Aylin, Kayra’yı sık sık eve getiriyor ve Nejat onun yokluğunu fazla anlayamaz. Nejat, iki gün sonrası için nikah günü alır. Suna, annesiyle ve babasıyla konuşmadığı için bunu onlara Nejat söyler. Şevket, kızının nikahına kendisini davet etmediğini düşünerek üzülür. Saniye, babasının annesinin yaşadığını kendilerinden sakladığından çok annesinin çocuklarını bırakıp nasıl gidebileceğini hazmedemez.

Hande, şirketin yeni ortaklarının CEO’su olarak şirkete geri döner. Burcu, Hande ile Serkan’ın baş başa yemek yemelerini kıskanıp onları takip eder. Nejat, evlenmeden önce Suna’ya annesinin yaşadığını daha önce öğrendiğini ve ona anlatmak için uygun bir zamanı beklediğini söyler. Suna, da Aylin’in teklifiyle ilgili kararı ona açıklayacakken hiç bir tepki vermeden susar. Ertesi gün sabah Nejat, yanında Suna’yı bulamaz. Mutfak masasının üzerinden Suna’nın yüzükleriyle birlikte bıraktığı ‘Bitti’ notunu bulur.

Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Nejat’ı Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler