Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yelkenleri Suya...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yelkenleri Suya İndiriyor!

Show Tv ekranlarının romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. yeni bölümüyle 23 Kasım Cumartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Gökçe, annesi ve babasıyla bir araya geldiğinde onlara barışmalarını ve eğer barışmazlarsa ikisini de sonsuza kadar terk edeceğini söylüyor. Ömer, Feride’nin aşkına dayanamayıp onu kaçırıyor. Kamer’le Poyraz’da kaçıyor ve Sefer’den kaptan olarak kendilerine nikah kıymalarını istiyor. Kuzey, Yıldız’ı tekneyle kaçırıp yalnız kalacakları bir yere götürüp aşkını bir kez daha ilan ediyor. Yıldız yelkenleri suya indiriyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Yelkenleri Suya İndiriyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ı kaçırıyor ve  ıssız bir adada Yıldız’a tekrar aşkını ilan ediyor. İkili turşunun limonlu mu? Sirkeli mi olacağı konusunda tartışıyor. Ancak sonuç tatlıya bağlanıyor. Pembe, doktor Cihan’ı kaçırmaya çalışıyor. Yıldız, her şeyi unutup Kuzey’le kaçırıldığı yerde güzel bir gün geçiriyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Şule, Yıldız’ın yanına gidip Kuzey’in onu kendisiyle aldattığını, onun birini elde edene kadar çok romantik olduğunu ama elde ettikten sonra çapkın olduğunu söyler. Kuzey, Şule’nin Yıldız’la konuştuğunu duyunca öfkeyle onun kaldığı otele gider. Nahide’yle Yıldız onu takip eder. Şule’nin otel odasını bornozla açtığını duyunca kapıyı dinlerler. Kuzey, Şule’ye Yıldız’ı sevdiğini onları rahat bırakmasını söyler. Şule de, Yıldız’ın yıllarca onu beklediği için ona acıdığı için onu istediğin söyler.

Bunu duyan  Yıldız, eşyalarını toplayıp köye babasının evine gider. Kuzey, merdiveni dayayıp Yıldız’ın odasına çıkar ve onu kaçıracağını söyler. Yıldız da bunu kabul edip Kuzey’in     elini tutar. Nahide’yle Sefer onları görür ama kaçmalarına karşı çıkmaz. Aşkından derbeder olan Ömer’de çareyi Feride’yi kaçırmakta bulur. Onu bayıltıp arabasına bindirip götürür. Kamer, Poyraz’a kendisini kaçırmasını ve gizlice nikah kıymayı teklif eder. Poyraz ise en yakın nikah tarihinin altı ay sonra olduğunu söyleyince Sefer’in kaptan olduğunu onun nikahlarını kıyabileceğini söyler. Pembe’de doktor Cihan’ı kaçırma planları kurar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aşıklar Çareyi Kaçmakta Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler