Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 14. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’de her geçen hafta heyecan daha da artıyor. Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programının son bölümünde yarışmacılar 2. dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. MasterChef 14. hafta 2. dokunulmazlığı kazanın takım belli oldu. Daha sonra kazanan takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 3. eleme adayını belirledi. 4. eleme adayı ise yarışmacıların oylarıyla belirlendi. MasterChef 14. hafta eleme adayları belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef’in ilk dokunulmazlığını kazanan ismi Cemre olmuştu ve Cemre ilk eleme adayı olarak Yasin’i belirlemişti. Mavi takımın oylamasında Alican ile Kıvanç 4’er oy almış ve takım kaptanı Alican, Kıvanç’a Yasin’le düello yapmak isteyip istemediğini sormuş o da kabul edince 2. eleme adayı olarak Kıvanç’ın ismini vermişti.

MASTERCHEF 14. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef’in son bölümünde haftanın ilk iki eleme adayı Yasin ve Kıvanç olarak belirlenmişti. Şefler dokunulmazlık oyunu için takımlardan döner yapmalarını istediler. Dönerler yapılırken Mehmet şef, pilav üstü döner, İskender ve ekmek arası döner istediklerini söyledi. Mavi ve Kırmızı takım dönerlerini yaptılar iş tadım aşamasına geçtiklerinde Kırmızı takımın döneri yapamamasından dolayı Mavi takım otomatikman dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler yarışmacılara Tavuk Ciğeri verdi ve tüm yaratıcılıklarını kullanmaları için diğer malzemeleri serbest bıraktılar. Rıfat, ciğerle bir tatlı yapmayı denedi. Suna ise ciğeri mantı yemeğinde kullandı. Yarışmanın favori isimlerinden Batuhan ile Suna’nın yemeklerini değerlendirildi ve dokunulmazlığı alamadılar.

Son ikiye Rıfat ile Güzide kaldı. Şefler, Güzide’nin tabağını ikinci olarak seçti. Rıfat kendisini riske atarak yaptığı yemeğiyle bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Rıfat, 3. eleme adayı olarak seçme hakkını kullandı ve seçimi Batuhan’dan yana oldu. Kırmızı takım yarışmacıları 4. eleme adayı için oylarını kullandı. MasterChef’in 14. haftasında 4. eleme adayı olarak Suna belirlendi.

MASTERCHEF’İN ELEME ADAYLARI!

Yasin, Kıvanç, Batuhan ve Suna oldu. Bu haftanın eleme adayları arasında Yasin ile Kıvanç’ın düellosu haftaya damgasını vuracak. MasterChef’te bu hafta kim elenecek?

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Kim Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler