Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Tüm Mal Varlığını Geri...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Tüm Mal Varlığını Geri Alıyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Zalim İstanbul, merakla beklenen 20. yeni bölümüyle 25 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cenk, Cemre’ye aşık olduktan sonra bir insanı uzaktan sevmenin ne demek olduğunu anlıyor ve ona nasıl dayandığını soruyor. Nedim’in karşısına çıkan Cemre, Ceren’in ona ucube ve yaratık sözlerini nasıl unutup onu eve getirdiğini soruyor. Şeniz’le Nedim bir anlaşma yapıp el sıkışıyor. Agah, Nedim’e Ceren’in eve dönmesine izin vermediğini söylediğinde hiç de duymak istemediği bir cevap alıyor. Nedim köşk şirket ve tüm mal varlığını geri alıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Tüm Mal Varlığını Geri Alıyor!

Zalim İstanbul 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Nedim, Ceren’i eve çağırıyor. Agah, Ceren’i görünce onun o eve giremeyeceğini söylüyor. Nedim, amcasına o evin kendisinin olduğunu söylüyor. Agah, yeğeninin yanlış bir şey söylemediğini o evin Nedim’in olduğunu bildiği için onu yadırgamıyor ama şirkete gittiğinde Nedim’in köşkü, şirketi ve tüm mal varlığını istediğini öğreniyor. Nedim, Ceren ile birlikte Cenk’e çocuk doğana kadar köşkten taşınmayı düşünmediğini, onların taşınmayı düşünüp düşünmediklerini soruyor.

İşte Zalim İstanbul 20. bölüm 2. fragmanı…

 

ZALİM İSTANBUL 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Damla, annesiyle babasının ayrılacağını duyduktan sonra bir not bırakıp evden kaçar. Herkes onu bulmak için seferber olur. Ancak o Civan ile birlikte bir balıkçı teknesinde saklanır. Civan, Cemre ile Cenk’e Damla’nın yerini söyler. Damla bulunduktan sonra Agah, Şeniz’in çıkardığı yüzüğü parmağına takıp o yüzüğü bir daha ki sefere kendisinin çıkaracağını söyler.

Böylelikle Şeniz’in Agah’la barışma planı tutmuş olur. Nedim, Ceren’in evine gider. Ceren önce onu tanıyamaz. Nedim, Ceren’in doktor randevusuna Cenk’i de alıp götürür. Doktor çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunda ise Nedim, Cenk’in yüzüne bakıp bebeğin babasının kendisi olduğunu söyler.

Agah, Nedim’e bir cüzdan hediye eder. Nedim’in çocukluğuna amcasının Cenk’e cüzdan hediye ettiğini ve onunda cüzdanı kendisine vermek istemesi üzerine Şeniz’in onun cüzdana hiç bir zaman ihtiyacı olmayacağını söylediği aklına gelir. Agah, Nedim’in Ceren’i köşke getirmek istediğini öğrenir.

Ceren’in yanına gidip onunla konuşurken Seher gelir ve araya girer. Nedim’in karşısına geçen Agah, Ceren’in bebeği doğduktan sonra onun yüzünü bir daha görmek istemediğini söyler. Nedim ise Ceren’den ve kendisine yapılanlardan intikam almak ister.

Zalim İstanbul 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Duygularıyla Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler