Ana SayfaDizilerKadın 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Bahar'ın Başının Dertte Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Kadın 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Bahar’ın Başının Dertte Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi 72. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mucize Doktor’un Ali’si diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Cem’in istediği parayı bulmak için çırpınan Ceyda, Fazilet hanımın mücevherlerini çalmaya niyetlenirken Raif’e yakalanıyor. Raif ona annesinin pırlanta küpelerini hediye eder ve akşam birlikte eğlenmeye gidiyorlar. Raif’le Ceyda arasında yakınlaşma oluyor. Küpeyi satan üçlü Cem’e parayı veriyorlar. Cem onlara yeni bir tehlikeli görev daha veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Arif, Bahar’ın başının Berşan yüzünden dertte olduğunu anlıyor ve onu uyarıyor.

Salı Dizileri 2019

Arif Bahar’ın Başının Dertte Olduğunu Anlıyor!

Kadın dizisinin 73. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, çocuklarını okula gönderdikten sonra yine kabus gibi karşısında Cem’i görüyor. Çok kötü bir belaya bulaşan Bahar, kimseye derdini anlatamıyor. Arif, Berşan’ın karşısına çıkıp onun yüzünden Bahar’ın başına bir şey gelirse ona dünyayı dar edeceğini söylüyor. Berşan ise Bahar’ın onun hiç bir şeyi olmadığını söylüyor.

İşte Kadın 73. bölüm 1. fragmanı…..

KADIN 72. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cem’in malları karşılığında 100 bin lira istemesinden sonra Bahar’la Berşan’ın aklına bir şey gelmiyor. Ceyda’nın aklına ise Fazilet hanımın mücevherlerini çalmak geliyor. Mücevherleri çalmaya yeltenen Ceyda, Raif’e yakalanıyor. Raif, annesinin pırlanta küpelerini ona hediye ediyor. O akşam Ceyda, Raif’le birlikte pavyona eğlenmeye gidiyor. İkili birlikte çok güzel vakit geçiriyor ve dönüşte Raif Ceyda’yı öpüyor.

Doruk, hastalanıyor ve Bahar onu hastaneye götürüyor. Hastane dönüşünce Ceyda’yı güzel kıyafetlerle ve kulağında değerli küpelerle gören Bahar onu sorguya çekiyor. Bu anlar Şirin’in gözünden kaçmıyor ve onları adım adım takip ediyor. Ceyda, küpeleri Raif’in hediye ettiğini söylüyor. Ertesi gün birlikte gidip küpeleri bozdurup aldıkları parayı Cem’e götürüp veriyorlar.

Ancak Cem, onları tehdit etmeye devam ediyor ve onlara yeni bir görev veriyor. Üçlü mecburen onun isteklerine boyun eğip dediği hastaneye gidiyorlar. Hastanedeki yaşlı adamın yanına türlü yalanlarla gitmeyi başarıyorlar. Yaşlı adam onlara, görevlerinin onu oradan çıkarmak olduğunu söylüyor. Onlarda adamı çıkarıp Cem’e götürüyorlar. Kızlar götürdükleri adamın Cem’in babası olduğunu öğreniyorlar.

Kadın 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda Hırsızlık Yaparken Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler