Ana SayfaDizilerAfili Aşk 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yelda Kendisine Oynanan Oyunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yelda Kendisine Oynanan Oyunu Öğreniyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanın son bölümünde; Kerem ile Ayşe, aşklarını birbirlerine itiraf ediyor. Aşklarına karşı olan Yelda’ya karşı yeni bir plan yaparlar. Yelda, mutsuz ve uykusuz gördüğü oğlunun Ayşe’ye aşkını görüp pes eder. Ancak Yelda’nın pes etmeye niyeti yoktur. Onu şirket yüzü olmasını hazmedemediği için parayla trol tutuyor. Yelda, Ceyda’yı arayıp bu işten vazgeçtiğini oğlunun Ayşe’yi sevdiğini söyler. Kerem ile Ayşe’nin sahilde konuşmalarını duyan Yelda, kendisine oynanan oyunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Yelda Kendisine Oynanan Oyunu Öğreniyor!

Afili Aşk 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayşe’nin şirket yüzü olduktan sonra takipçiler onu istemediği yönde kötü mesajlar atar. Kerem ile Ayşe tam sevgili olmuşken böyle bir şokla yüz yüze gelir. Röportajıyla insanların aklında kötü bir izlenim yaratan Ayşe’nin aklına yoksullara çorba vermek gelir. Kerem de bu fikri onaylar ve mahalleye gidip yoksullara çorba dağıtırlar.

AFİLİ AŞK 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, bu işin altında da Ceyda olduğunu anlar ancak bir şey yapamıyor. Ayşe ile Kerem artık sevgilidir. Kerem ilk sevgili oldukları güne hazırlanır ve yatağa uzanıp Ayşe’yi bekliyor. Ayşe, normal sevgililer nasıl davranıyorsa öyle bir sevgililik yaşamak istiyor. İki yeni sevgili Yelda hanıma onun anladığı dilden bir plan yapıyorlar. Kerem’in göz altlarına makyajla morluk yapıyor ve annesine duygu sömürüsü yapmasını istiyor.

Yelda, oğlununu hiçbir şey yemediğini ve gözaltının mor olduğunu görünce ona dayanamıyor. Ceyda’yı arayıp oğlunun Ayşe’yi sevdiğini ve oğlunun daha fazla üzülmesini istemediğini söylüyor. Ceyda, son çareyi Gonca ile görüşmekte buluyor. Gonca’ya evini arabasını ve bankadaki tüm parasını vermeyi teklif ediyor. Karşılığında ise onun Volkan’ı gözüne kestirdiğini, Ayşe’nin de Kerem’i gözüne kestirip birlikte bir plan yaptıklarını söylemesini istiyor.

Gonca bu teklif karşısında donup kalıyor. Hayatı boyunca çalışsa böyle bir hayatı yaşayamaz olduğu için. Kerem, Ayşe’yi kahvaltıya simit yemeye götürüyor. Muhsin, yürüyüşten eve geldiğinde onları sahilde simit yerken gördüğünü söylüyor. Hülya’nın canı simit isteyince Yelda, simitleri alacağını hemde bir işi olduğunu söyleyip Kerem ile Ayşe’nin olduğu yere gidiyor. Kerem’in Ayşe’ye annesine oynadığı oyundan bahsettiğini Yelda duyuyor ve Ceyda’yı arayıp görüşmek istiyor.

 Afili Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Yelda’ya Karşı Taktik Geliştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler