Ana SayfaDizilerHercai 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Miran'ın Hazar'ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Hercai 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Miran’ın Hazar’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Hercai 22. yeni bölümüyle 22 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Hazar, kendisini merdivenlerden itenin Miran olduğunu söylüyor. Bunu duyan Reyyan, Miran’ın üzerine yürüyüp bunu babasına ve kendisine nasıl yaptığını soruyor. Hazar’ın intikamını almak için Nasuh ağa, Azat ve Cihan, Aslanbeyler konağına basıyorlar. Tam Miran’ı vuracaklar iken onun vurulmasına engel oluyor. Esma, Dilşah’ın Hazar’a yazdığı mektubu Zehra’ya veriyor. Zehra Miran’ın Dilşah’la Hazar’ın oğlu olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2019

Zehra Miran’ın Hazar’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Hercai 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Esma, Hazar’ın düşürdüğü mektubu Zehra’ya veriyor. Mektupta yazanları ona anlatıyor. Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu annesinin de Dilşah olduğunu söylüyor. Zehra duydukları karşısında donup kalıyor. Zehra, öğrendiği bur sırdan sonra ne yapacak? Reyyan’da annesinin yanına gelmek üzeredir. Onların konuştuklarını Reyyan duyuyor mu?

İşte Hercai 22. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1196850461367771137

 

HERCAİ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede bekleyiş devam ederken Hazar, bir kriz geçirir. Doktor bu krizin nedeninin Hazar’a verilen alt soyuna ait kandan olduğunu söyler. Kanı veren kişiyi merak eden aile tanımadıkları bir isimle karşılaşır. Kanı tanıdık birinin verdiğini düşünürler. İpek, sürekli Azat’la konuşup Hazar beyin durumunu sorar. Hazar’ın merdivenlerden düşmesiyle ilgili bir şeyler bilen İpek bir şeyler saklar. Reyyan, babasının ambulansta mektup diye sayıkladığını öğrenir.

Miran’la Reyyan, birlikte mektubu aramak için konağa gider. Reyyan, babasının düştüğü yerde fenalaşır. O sırada Azize gelip onun babasının, geliniyle oğlunun katili olduğunu, onun yaşadığı acının çok daha fazlasını Miran’ın yaşadığını söyler. Hazar’ın hastanedeki eşyalarına da bakan Reyyan mektuba ulaşamaz. Hazar, sonunda gözlerini açıyor ve normal odaya alınır.

Gönül, babaannesine kardeşinin kim olduğunu sorar. Fırat’ın kardeşi olduğundan şüphelenen Gönül’e Azize, akıllı olmazsa kardeşinin daha kim olduğunu öğrenmeden öleceğini söyleyip onu tehdit eder. Hazar, Zehra’dan kızıyla Miran’ın gelmesini ister. Reyyan Miran’la birlikte babasının yanına gidip ona sarılır ve olayın nasıl olduğunu sorar. Hazar, merdivenlerden düşmediğini, onu düşürenin ise Miran olduğunu söyler.

Hercai 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazar Neden Miran’ın İsmini Veriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler