Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deren Kenan'ın Masum Olduğunu Anlayacak...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deren Kenan’ın Masum Olduğunu Anlayacak Mı?

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Sevgili Geçmiş 5. yeni bölümüyle 22 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cahide, kızlarını aradığını Afet’le Perihan’a anlatıyor. Afet, Cahide’nin İpek’in annesi olduğunu elindeki resimden anlıyor. Kızlar da annelerini bulmak için harekete geçiriyor. Cemal, Cahide’ye kızlarının bir cinayet işlediğini ve onu öldürüp gömdüklerini anlatıyor. Ona, kızları arasında bir seçim yapmasını istiyor. Kenan’ın çiftliği soyduğunu düşünen  Deren, onun masum olduğunu anlayacak mı?

Cuma Dizileri 2019

Deren Kenan’ın Masum Olduğunu Anlayacak Mı?

Sevgili Geçmiş 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kenan ile Deren birbirlerine aşık olduğunu anlıyor. Sinan ise İpek’e kendisine bir daha yalan söylememesini istiyor. Deren, Kenan’ı bir daha görmek istemediğini söylüyor. Mahir ise Azra’yı yaptıklarından dolayı affetmiyor. Üç kardeşte aşk acısına düşüyor.

İşte Sevgili Geçmiş 5. bölüm 2. fragmanı….

 

SEVGİLİ GEÇMİŞ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Fabrikanın yanmasından sonra Sinan, bunu İpek’in sigortadan para alabilmek için bilerek yapmakla suçlar. İpek ise onun babasına benzediğini söyler. İpek, para bulmak için amcasının yanına gitmeye karar verir. Sinan, İpek’in Tekin’le buluşacağını düşünüp onunla birlikte gider. İpek Cemal’in yanına gidip ondan yardım istediği sırada Sinan gelip her şeyi mahveder. Deren, fabrikanın yangından sonra soyulduğunu, Kenan’ın verdiği paralarla birlikte Tekin’in telefonunun da çalındığını öğrenip İpek’i arar.

Kenan, ise borçlu olduğu kişinin parasını aldığını öğrenince adamlarını toplayıp o parayı nasıl verdiklerini sorar. Onlarda bir adamın geldiğini çok para vereceğini söyleyip fabrikayı soymalarını istediklerini söyler. Deren, İpek’in borçlarını ödeyebilmesi için Aras’ın suçunu üstlenip karşılığında bir çek alır. Onu da götürüp İpek’e verir. Sinan’da İpek’e söylediklerinden pişman olup bankada birikmiş parasını çekip İpek’e verir ancak o kabul etmez. Okan, Azra’nın yerini bulur. Azra, Okan’ı görüp Mahir’in yanına sığınır.

Sinan, paraları Mahir’e götürüp İpek’in kendisinden almadığını bu paraları ondan alacağını söyleyip ona verir. Azra, paraları da alıp kaçar. Çilem’i arayıp Okan’la kendisinin gelmesini ona parasını vereceğini söylemesini ister. Azra, Mahir’le konuştuktan sonra vazgeçip paraları ona geri götürür. Okan’a teslim olup arabasına biner. Cahide, İpek’in bahçesinde iş bulup çalışmaya başlar. İpek, avukatı arayıp Tekin’in borcunun bir kısmını ayarladığını söyler. Alacaklı olan Cemal ise avukata parayı kabul etmeyeceğini ondan icra kaldırmasını ister. Deren, vedalaşmak için Kenan’ın yanına gittiğinde masasının üzerinde Tekin’in telefonuyla fabrikadan çalınan çekleri ve paraları görür.

Sevgili Geçmiş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Cahide’yi Seçim Yapmaya Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler