Ana SayfaDizilerKurşun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

İlgili Postlar

Kurşun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kurşun 5. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, Kerim paşanın yılanın başı olduğunu bilip onu bulmaya çalışıyor.  Leyla’nın annesi Nuri’nin karşısına geçip ondan yılların hesabını soruyor. Nuri, Kerim paşaya Orhan’ın onu öldürmek için peşinde olduğunu söylüyor. Orhan büyük bir tuzağa düşüyor. Evi aranan Orhan’ın evinden suç aleti bulunuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

Kurşun 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan’ın evinde suç aleti olduğu ihbar ediliyor. Evi aranan Orhan’ı en yakın arkadaşı Harun, suç aletiyle birlikte Orhan’ı tutuklamak zorunda kalıyor. Orhan, ava giderken avlanıyor. Teslim olmamakta kararlı olan Orhan çareyi kaçmakta buluyor. Leyla, ise Orhan’a gerçekten o adamı öldürüp öldürmediğini soruyor.

İşte Kurşun 5. bölüm 2. fragmanı….

 

KURŞUN 4.  BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, hapishanede olan Aydın’la plan yapıp Serdar’ı köşeye sıkıştırır. Fahri’nin yanına giden Orhan, oğlunun hapiste bir eylence yapacağını Serdar’ın şarkıcı kadınla yakınlaştığı sırada neler olacağını anlatıp ondan Nuri hakkında bilgi almaya çalışır. Aydın, Serdar’ın arkadaşının cebine bıçak koyup onu ispiyonlar. Serdar, arkadaşının kendisini öldürmek istediğine inanır. Böylelikle Aydın Serdar’ın güvenini kazanır.

Orhan, Nuri’yi İstanbul’un boğası yapan kişinin Kerim paşa isimli kişi olduğunu öğrenir. Harun’la birlikte Kerim paşanın yaşadığı yere giden Orhan, ölü bir adam ve boynunda ‘Beni bulamazsın’ yazısını bulur. Leyla’nın Gülce’nin davada tanıklık yapacağı haberi, onun ifadesini değiştirmesiyle yalan olur. Gazetenin müdürü Leyla’yı yanına çağırıp onun yüzünden yalan haber yaptıklarını, Orhan’la yakın ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyleyip bir daha böyle bir şey olursa ondan istifasını vermesini ister.

Leyla, Orhan’ın kendisini kullandığı bir gazeteci durumuna düşer. Feraye’nin yanına giden Leyla onunla röportaj yapar. Leyla’nın annesi kızının Feraye ile yaptığı röportajı öğrenip sinir krizi geçirir. Leyla, her şeyi anlatmak için Orhan’ı arar ancak yapamaz. Orhan, sesinin kötü gelen Leyla’yla konuşmak için onun evine gider. Orhan, Nuri’nin bir kızı olduğunu öğrendiğini söyler. Onu kızı üzerinden vuracağını söyleyen Orhan’a Leyla, belki o kızın masum olabileceğini söyler. Bir gün o masumu bulursa onunla birlikte Orhan’ın karşısında olacağını söyler.

Kurşun 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Kerim Paşanın İzine Yaklaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler