Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Bebeğini Mi Kaybediyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Bebeğini Mi Kaybediyor?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 45. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz, entegre tesisindeki hisselerini Almanlara satıyor ve bunu Demir’e söylüyor. Ancak Demir’i beklenmedik süpriz bekliyor. Hünkar, Fekeli ile Behice’yi el ele görüyor. Demir, Yılmaz’ın kendisine büyük bir tuzak kurduğunun farkına varıyor. Müjgan, hastanede görülüyor yoksa bebeğini mi kaybediyor?

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan Bebeğini Mi Kaybediyor?

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Yılmaz’dan büyük bir darbe yediğini fark ediyor ve onu yenilmeyeceğini söylüyor. Müjgan, hastanede muayene oluyor ancak bebeğinin kalp atışlarını duyamıyor. Yılmaz, Şermin’in evini yaptırıp Müjgan’la birlikte oraya taşınıyor. Onların bahçede kahvaltı yaptığını gören Yamanlar şok oluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1196805327875907584

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, tüm çalışanları toplayıp bundan sonra çiftliğin kahyasının Saniye olacağını tüm çalışanlara açıklar. Gaffur’u da çobanlığa verir. Saniye’nin hanım kahya olmasından Züleyha pek memnun olmaz. Yılmaz, Müjgan’a Züleyha’nın kendisini kurtarmak için Demir’le zorla evlendirildiğini eline yeni geçen mektupla öğrendiğini açıkladıktan sonra Müjgan ona hala Züleyha’yı sevip sevmediğini sorar. Yılmaz’ın suskunluğundan onun hala Züleyha’yı sevdiğini anlayan Müjgan bebeğini aldırmak için doktora gider.

Müjgan, tam bebeği aldıracağı sırada yapamaz ve vazgeçer. Yılmaz, Müjgan’ın bebeği aldırmadığını öğrenince onu alıp eve götür. Adnan’ın nazarlığını Yılmaz, Gülten’den Züleyha’ya gönderir. Züleyha’da onu arabadan dışarı atar. Gazeteler Yamanların verdiği yemekte olan skandalı yazar. Demir, itibarlarını düzeltmek için bir şeyler yapmak ister. Züleyha’nın aklına bir çocuk servisi açmak gelir. Demir, Züleyha Yaman çocuk servisini Çukurovalıların hizmetine açar.

Hünkar, servise Züleyha’nın isminin verilmesine çok bozulur. Fekeli, artık Yılmaz’ın da Demir’in de çocukları olacağını ve iki ailenin artık düşmanlığı bir tarafa bırakması için Hünkar’la konuşur. İki aile bir araya gelir. Barış için ilk el uzatan taraf Demir olur ancak Yılmaz bu barışı kabul etmez. Yılmaz’la Demir birbirlerine girer ve onları aileler zor ayırt eder.

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz’dan Demir’e Büyük Darbe Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler