Ana SayfaDizilerAzize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Balkan'dan Babasının İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Azize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Balkan’dan Babasının İntikamını Alıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizi izleyicilerin beğenisini toplamayı başardı. Dizinin ilk bölümünde; Azize, komiser olan babasını doğum gününde silahlı saldırıda kaybetmiştir. Babasının intikamını almaya çalışan kardeşi de onlar tarafından komaya sokulmuş bitkisel hayat sürmektedir. Gerçek ismi Melek olan Azize, ismini değiştirip babasının ve kardeşinin intikamını almak için yaşamıştır. Alpanlar’ın güvenini kazanıp evlerine giren Azize, kendisine tecavüz etmeye çalışan babasının katili Balkan’dan intikamını alıyor.

Salı Dizileri 2019

Azize Balkan’dan Babasının İntikamını Alıyor!

Azize 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Balkan, Azize’nin omzuna sapladığı bıçak ile ölüyor. Alpanlar ailesinin en vicdanlı oğlu Kartal, abisinin katilinin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Tabi eve yeni giren Azize, şüpheli durumundadır. Kartal ile Azize’nin yakınlaşmaya başlıyor. Onların yakınlaşması Azize’nin durumunu etkileyecek mi bilinmez.

İşte Azize 2. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/IrvtYQWPb70

AZİZE 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Balkan, Azize’nin babasını öldürme suçundan yattığı ceza evinden çıktığı gün silahlı saldırıya uğruyor. Ancak, Kartal son anda fark eder ve abisinin vurulmasına engel olmaya çalışıyor. Ancak kendisini vuruluyor. Kaltal’a ilk müdahaleyi Azize yapıyor ve onun hayatını kurtarıyor. Aile Azize’nin geçmişini araştırıp onun güvenilir olduğunu anlayıp Kartal’la onun özel olarak ilgilenmesini istiyorlar. Süikastı düzenleyen ise Azize’nin babasının can dostu komiser arkadaşı yapmıştır.

Azize, Balkan’ı erkekler tuvaletinde öldürmeye çalışıyor ancak o yanlış anlıyor. Yeni bir süikast olmasından endişelenen aile Kartal’ı eve getiriyor ve Azize’nin de ona bakmasını istiyor. Karısı ve çocuklarına eziyet eden Balkan aile tarafından da pek sevilmiyor. Balkan, Azize’nin odasına girip eşyalarını karıştırıyor. Bunu gören Azize, iç çamaşırını Balkan’ın cebine koyup saat dokuza randevu veriyor. Azize, yanına bir bıçak alıp odasında bekliyor.

Balkan, Azize’nin odasına geliyor. Azize orada olmayacağını söyleyince onu evin hamamına götürüyor. Son anda onunla birlikte olmaktan ve onu öldürmekten vazgeçen Azize, kaçmaya çalışıyor. Balkan, onu tutup zorla birlikte olmaya çalışırken Azize, bıçağını almayı başarıp onun omzuna saplıyor. O kanlar içinde yerde yatarken, kendisinin babasının katili olduğunu söylüyor.

Hande Erçel kimdir?

Buğra Gülsoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler