Ana SayfaDizilerÇocuk 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan'ı Vuruyor!

İlgili Postlar

Çocuk 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan’ı Vuruyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Çocuk 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hasan, Asiye ile Akça’ya annelik dersi verir ve onlar artık kendisinin kanayan yarasıdır. Ali Kemal, Efe’yi yurt dışına gönderdiğini söylüyor. Şule, Burak’ı evden kaçırmayı başarıyor. Hasan Ali Kemal’e Efe’yi getirirse Burak’ı götürebileceğini söyler. Zeynep’i arayan adamlar Burak’la onu kaçırıp fidye istiyorlar. Hasan, Burak’ı adamların elinden kurtarıyor. Hasan’ı takip eden Ali Kemal onu vuruyor.

Salı Dizileri 2019

Ali Kemal Hasan’ı Vuruyor!

Çocuk 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Kemal, Hasan’ın oğlunu fidyecilerin elinden kurtardığından habersiz onu Burak’ı arabaya koyarken yakalıyor. Silahını çekip oğlunu isteyen Ali Kemal’in silahı patlıyor ve Hasan yaralanıyor. Ali Kemal onu yaralı bir halde bırakıp gidiyor.

İşte Çocuk 11. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan, beş yıl boyunca çocuğunun kendisinden saklandığını öğrendikten sonra Akça’yı affetmiyor. Köşke gidip Ali Kemal’e silah çekip oğlunu istiyor. Efe, o sırada geliyor ve Hasan’ın bacaklarına sarılıp babasına bir şey yapmamasını söylüyor. Hasan, eve gidip öfkesinden tüm evi birbirine katıyor. Asiye, Efe’yi alıp Hasan’a getiriyor. Hasan, masanın üzerinde bir pasta görüp söylenirken Akça’nın elinde Efe’yi görüyor. Ona pasta yedirip sohbet eden Hasan Efe’ye kötü biri olmadığını söylüyor.

Ali Kemal, Efe’yi yurt dışına gönderdiğini söylüyor. Bunu duyan Şule Hasan’a durumu anlatıyor ve birlikte hareket etmeyi teklif ediyor. Hasan, çocuğunu görmek için köşke gittiğinde onun okulda olduğunu söylüyorlar. O sırada Şule yukarı çıkıp Burak’ı kaçırıyor. Hasan, bebeği yeni dükkanına götürüyor. Kimse Burak’ı bulamıyor. Ali Kemal, Hasan’ı arayıp ona Efe’yi getireceğini onunda Burak’ı vermesini söylüyor. Bu konuşmaları polislere de dinletiyor.

Ali Kemal’de polislerle beklediği yerde Hasan’ın gelmediğini görünce Akça’ya kendisini Hasan’ın yanına götürmesini söylüyor. Hasan’ın dükkanının önüne gittiklerinde onun telaşlı bir şekilde arabaya binip gittiğini görüyorlar. Ali Kemal, Hasan’ı takip ediyor. Zeynep’in alacaklıları onu Burak’la birlikte yakalayıp alıp götürüyorlar. Burak’ın karşılığında 300 bin dolar fidye istiyorlar. Hasan, arkadaşlarıyla adamları kıskıvrak yakalayıp Burak’ı onların elinden kurtarıyor. Çocuğu arabaya bindirip götürürken Ali Kemal, Hasan’ı görüyor ve ona silah çekiyor.

Çocuk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Oğlumu Getir Oğlunu Al’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler