Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Nalan'a Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Nalan’a Yakalanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır 12. yeni bölümüyle 24 kasım pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yusuf’un hayatı için endişelenen Ada, onu karşısında görünce çok seviniyor ve boynuna sarılıyor. Çiçek, her şeyi hatırlıyor ancak Fırat’a bunu kimseye söylememesini istiyor. Nalan, Yusuf’un dedesine kendisini acındırıp yüzük aldırıyor. Mert ise Çiçek’in hiçbir şey hatırlamadığını öğrendikten sonra Nalan’dan kurtulmanın yollarını aramaya başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Babalık testini arayan Çiçek Nalan’a yakalanıyor.

Pazar Dizileri 2019

Çiçek Nalan’a Yakalanıyor!

Aşk Ağlatır 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, Ada’nın elinden tutup onun kendisiyle gelmesini istiyor. Nalan ise Yusuf’un dedesinin kendisine aldığı yüzüğü ona verip torununun kendisini değil başkasını sevdiğini söylüyor. Yusuf, bu yüzden dedesinden tokat yiyor. Çiçek Nalan’ın odasına girip testi arıyor. Fırat, Nalan’ın eve gittiğini duyup onun Çiçek’e bir şey yapmadan endişeli eve koşuyor. Nalan odasında Çiçek’i yakalıyor. Yusuf’un dedesi eli bıçaklı soyguncuların saldırısına uğradığı sırada mechul kişi onu kurtarıyor.

İşte Aşk Ağlatır 12. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüzgar, abisine Ada’ya aşık olduğunu anlatıyor. Oda aşkın bir savaş olduğunu ve eğer o savaşı kazanmak için kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını söylüyor. İsmail, Ada’nın eve geç geldiğini görünce onu namussuzlukla suçluyor. Yusuf’u mechul kişi adamların elinden kurtarıyor.Gidecek yeri olmayan adamı Yusuf pansiyona götürüyor. İsmail, tüm parasını çaldırıyor ve beş parasız kalıyor.

Nalan, Çiçek’in bir şey hatırlamadığını öğrenip rahatlıyor. Sevinçle bu haberi Mert’le söylüyor. Mert, ondan kurtulduğunu şimdi sıranın Nalan’da olduğunu söylüyor. Sumru, Nalan’a neden bu kadar hırçın olduğunu söylüyor. Oda her şeyi çocuğu için yaptığını onun anne olmadığı için bunu anlayamayacağını söylüyor. Sumru, Nalan’ın bu sözüne çok üzülüyor ve kaybettiği oğlunun fotoğrafına bakıp gözyaşı döküyor.

İsmail, eve geri dönüyor ancak Ada onu evden kovuyor. Yengesi hatırı için İsmail’in evde kalmasını istiyor. Eğer, onun kalmasına razı olmazsa kendisininde gideceğini söylüyor. Ada mecbur kalıp kabul ediyor. Nalan, Yusuf’un dedesine yüzük aldırıyor.Çiçek, her şeyi hatırlıyor ancak Fırat’a bunu kimseye söylememesini istiyor.

Aşk Ağlatır 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Yusuf Birbirlerinden Kopamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler