Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Yusuf Birbirlerinden Kopamıyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Yusuf Birbirlerinden Kopamıyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çiçek gözlerini açıyor ama doktor onun hiçbir şey hatırlamadığını söylüyor. Nalan, onun bir şey hatırlamadığını duyunca rahatlıyor. Çiçek, Fırat’a göz kırpıp her şeyi hatırladığını ama bunu kimseye söylememesini söylüyor. Ada, Yusuf’a ulaşamayınca başına bir şey gelmesinden korkuyor. Ada ile Yusuf birbirlerinden kopamıyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada İle Yusuf Birbirlerinden Kopamıyor!

Aşk Ağlatır 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada, karşısında Yusuf’u görünce çok mutlu oluyor. İçinden onun kendisini öldürdüğünü söylüyor. Yusuf’da Ada’ya sarılıp kurşunun bile onu görmemek kadar canını acıtmadığını, ölüm bile ona doyamadan canını alamadığını söylüyor. Ortaya çıkan gizemli kişi kim? Yusuf’la Ada’yı nereden tanıyor?

İşte Aşk Ağlatır 11. bölüm 2. fragmanı….

AŞK AĞLATIR 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Yusuf’un evinin önünden geçerken kapının açık olduğunu görüp içeri girer. Çiçek’i kanlar içinde yerde yatarken bulur. O sırada Sumru, Çiçek’e ulaşamadığını söyleyip ona bakması için Yusuf’u eve gönderir. Yusuf’la Ada, Çiçek’i hastaneye yetiştirir. Beyin kanaması geçiren Çiçek yoğun bakıma alınır. Rüzgar, Ada’yla Nagehan’ın konuşmalarını duyar ve tüm personele kışlık harç verilmesini ister. Ayrıca Ada’nın hastane borcunu ödeyip Yusuf’un kimliğini geri alır.

Rüzgar, Yusuf’la konuşur ve Ada’nın üzerinden ellerini çekip Nalan’la ve doğacak çocuğuyla ilgilenmesini söyler. Ada’yla evlenmek istediğini söyleyen Rüzgar, ona kimliğini verir. Yusuf, arkadaşının söylediği tehlikeli işi kabul ettiğini söyler. Rüzgar, Ada’ya bir elbise alıp onu bakım evi için düzenlenen sergiye götürür. Ada, orada bir ressamın hikayesini duyunca Rüzgar’a gitmek istediğini Yusuf’u görmesi gerektiğini söyler.

Rüzgar onu hastaneye bırakır. İsmail, bir çetenin eline düşer ve paralarını kaptırmaya ramak kalır. İsmail, Üfdade’yi görmek için eve gelir. Çiçek’in uyandığını duyan Nalan onu öldürmek için harekete geçer. Ada, Çiçek’in yanına gittiğinde içeride Nalan’ı görür. Yusuf, arkadaşıyla birlikte önemli bir tabloyu alıcılara teslim etmeye gider. Tablonun sahte çıkmasıyla adamlar silahlarını çekip Yusuf’la arkadaşının üzerine yürür ve silahlar patlar.

Aşk Ağlatır 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Uyanıyor Ve Her Şeyi Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler