Ana SayfaDizilerVuslat 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Salih İle Aziz İçin Yüzleşme Vakti...

İlgili Postlar

Vuslat 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Salih İle Aziz İçin Yüzleşme Vakti Geliyor!

Vuslat dizisi merakla beklenen 30. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz, babasından Fırat’ın ameliyatını Salih’in yaptığını öğrendikten sonra öfkeyle evden çıkıyor. Salih’in karşısına çıkan Aziz, kendisinin baştan beri kim olduğunu bildiğini ve bunu neden yaptığının hesabını sorduktan sonra ortadan ikisi de ortadan kayboluyor. Aziz döndükten sonra Feride, onu Necmi’nin yanına gitmeye razı ediyor. Aziz, taş plağı dinleyip çininin peşine düşüyor. Ancak ölümle burun buruna geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Salih ile Aziz için yüzleşme vakti geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Salih İle Aziz İçin Yüzleşme Vakti Geliyor!

Vuslat 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent, Kerem’le Aziz’e yeni bir oyun daha oynuyor. Kerem, Aziz’i annesiyle tanıştırıyor. Ortadan kaybolan Salih, Tahsin’in karşısına çıkıp, yolcunun yola çıktığını, emanetin yerini bulacağını söylüyor. Daha sonra Salih, Feride’ye Aziz’le görüşmek istediğini söylüyor. Aziz, Salih’le görüşmeye gittiğinde onun Satranc-ı Urefa tahtasını yaktığını görüyor.

İşte Vuslat 31. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, ortadan kayboluyor ve Feride ile Altan onu aramaya koyuluyor. Salih’in de ortalarda olmamasına bir anlam veremiyorlar. Tahsin, Sultan’la Kerem’i alıp şirkete götürüyor. Toplantı yapıp hesapları inceliyor. Bu arada Nehir, Tahsin’le yaptığı işbirliğinin sonucunda soruşturma geçiriyor ve tüm hesaplarına bloke konuyor. Aziz, geri dönüyor ve Feride onu Necmi’yle görüşmeye razı ediyor.

Taş plağı dinledikten sonra gizemli Çininin peşine düşüyor. Dedesinden kalan günlükten Çininin bulunduğu adresi öğrenip oraya gidiyor. Yaşlı kadın Çiniyi annesinin sattığını ancak elinde sadece fotoğrafı olduğunu söylüyor. Aziz, fotoğrafın arkasındaki nottan Çiniyi dedesinin aldığını öğreniyor. Yolda yaşlı bir adamla tanışıyor ve ona yardım etmek için onu arabasına alıyor. Torunun yanına gideceğini söyleyen adam onu ıssız bir yere götürüp Aziz’in kafasına silah dayayıp Çininin fotoğrafını ondan geri alıyor.

Faik, eski eve dönmeye karar veriyor. Hasibe karşı çıksa da Fırat annesini ikna ediyor. Feride, Hasibe’nin dolabından Nehir’den aldığı paraları buluyor. Zor durumda kalan Nehir, Tahsin’in karşısına çıkıp onun yüzünden başının belaya girdiğini söylüyor. Ama Tahsin, gülerek onun Aziz’i elde edebilmek için bunları yaptığını ve onun Feride’yi sevdiğini kabullenmesini söylüyor.

Nehir, o sinirle Feride’nin kapısına dayanıyor. Başına ne geldiyse onun yüzünden geldiğini söyleyip hakaret ediyor. Sonra Hasibe’ye dönüp kendisinden aldığı paraları ne yaptığını soruyor. Ama Hasibe aldığı paraları inkar ediyor. Nehir Feride’ye o paraları Feride’den kurtulmak için verdiğini itiraf ediyor.

Vuslat 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Hayatı Tehlikede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler